Curse Words #5

Ανατροπές και αποκαλύψεις!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Curse Words #5

WriterCharles SouleArtistRyan BrownePublisherImage Comics

Το απίστευτα fun comic της Image έφτασε αισίως στο πέμπτο τεύχος του και συνεχίζει να κερδίζει τους αναγνώστες του με κάθε panel. Οι χαρακτήρες, το concept και η αισθητική του CURSE WORDS, το κάνουν να ξεχωρίζει και, μέσα σε 5 μόλις τεύχη, να έχει μαζέψει πιστό και ενθουσιώδες κοινό.

Ο Wizord επιστρέφει στο αεροπλάνο, αφού έχει σταματήσει κάποια φυσική καταστροφή και έχει σώσει εκατοντάδες ανθρώπους, εξαντλημένος από μαγεία. Εκεί τον πετυχαίνει η Ruby, η τρελή πρώην, με τις γνωστές της άγριες διαθέσεις, και η μάχη που ξεσπά μεταξύ τους, αφού καταστρέψει το αεροπλάνο, καταλήγει στο Las Vegas, οπού ο Wizord ελπίζει να φορτίσει τις μαγικές του μπαταρίες, εκμεταλλευόμενος την τυφλή πίστη των απανταχού τζογαδόρων στη Θεά Τύχη. Η δε Margaret, μεταμορφώνεται σε πουλί και παλεύει με την Ruby, υπερασπιζόμενη τον Wizord.

Το πέμπτο τεύχος του CURSE WORDS είναι γεμάτο ανατροπές και αποκαλύψεις! Προσπαθώντας να αποφύγω τα spoilers, θα πω μονάχα πως το τεύχος περιέχει έναν πύργο του Άιφελ που τρέχει να σωθεί, και πως, πλέον, όλοι είμαστε #Team Margaret!