Babyteeth #1

Οι καλές προθέσεις δεν είναι πάντα αρκετές
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Babyteeth #1

WriterDonny CatesArtistGarry BrownPublisherAfterShock Comics

Η Aftershock μας έχει συνηθίσει να βγάζει νέους τίτλους κάθε μήνα, αλλά η πληθώρα των νέων σειρών, δεν συνοδεύεται πάντα από υψηλή ποιότητα. Αν και, αρχικά, είχε κάποιες ενδιαφέρουσες εκδόσεις, οι προσδοκίες δεν επαληθεύτηκαν, και παρότι τα comics της είναι αρκετά άνω του μετρίου, δύσκολα θα τα χαρακτήριζα εξαιρετικά. Συχνά, οι τίτλοι της Aftershock μου θυμίζουν εκείνους τους ποδοσφαιριστές που τρέχουν, προσπαθούν, τα δίνουν όλα, αλλά ό,τι και αν κάνουν… δεν το έχουν. Αυτούς που λέμε “φιλότιμους παίχτες”. Ε, λοιπόν, αυτός ο τίτλος είναι φιλότιμος.

Η Sadie Ritter, μια ανήλικη μητέρα, μας διηγείται τα έως τώρα γεγονότα, καθώς καταγράφει ένα βίντεο-αφήγηση, προκειμένου να το δει το παιδί της στο μέλλον. Αν υπάρξει μέλλον, γιατί όταν το πλάνο ανοίγει, φαίνεται ότι κάποιου είδους Αποκάλυψη έχει χτυπήσει τον πλανήτη. Όλα ξεκίνησαν τη μέρα που η νεαρή Sadie έφερνε στον κόσμο τον γιο της, Clark, με τη βοήθεια της badass αδελφής της και τη συμπαράσταση του αεροπόρου πατέρα της. Βέβαια, ο χαμός μάλλον γίνεται, επειδή το μωρό της “Rosemary” Sadie είναι ο αντίχριστος που θα μας σκοτώσει όλους, ή τουλάχιστον έτσι μαθαίνουμε από την παρουσίαση του comic.

Με αυτό το μισό σενάριο, τον εγκιβωτισμό και τις απαιτούμενες δόσεις suspense κλείνει το “φιλότιμο” αυτό τεύχος. Θα μου πείτε, “πρώτο τεύχος είναι, δώσε μια ευκαιρία στη σειρά”, και με το δίκιο σας. Θα δώσω μια ευκαιρία, επειδή είχε κάποιες σελίδες με πολύ ωραίο artwork και θα ήθελα να ξεφυλλίσω κάποιο τεύχος ακόμα, για να δω αν θα έχει και άλλα τέτοια ωραία μέσα.