Οι Watchmen Έρχονται Στην Τηλεόραση

Το HBO ετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά

Αν είσαι φανατικός θαυμαστής των Watchmen, αλλά δεν σε ικανοποίησε η ταινία του Zack Snyder, σου έχω καλά νέα. Πλέον στο συγκεκριμένο comic, δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία για να μεταφερθεί σε live action εκδοχή, αυτή την φορά όμως στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, το HBO θέλει να ξεκινήσει την παραγωγή μιας τηλεοπτικής μεταφοράς του διάσημου comic της DC, σε συνεργασία με τον σεναριογράφο Damon Lindelof. O άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τηλεοπτικές δουλειές όπως το LOST και το THE LEFTOVERS, αλλά και κινηματογραφικές ταινίες όπως το STAR TREK: INTO THE DARKNESS και το PROMETHEUS, φαίνεται να είναι ένα αρκετά καλό και δυνατό χαρτί, για να γράψει την τηλεοπτική μεταφορά των Watchmen.

Το αγαπημένο comic του Alan Moore δεν κατάφερε να αποκτήσει την δόξα που του αξίζει ως κινηματογραφική ταινία και έτσι οι απανταχού fans μπορούν να σταυρώσουν τα δάχτυλά τους, ελπίζοντας πως το πόνημα του HBO θα τους αποζημιώσει.

Φαίνεται πως οι Watchmen κάνουν ένα δυνατό comeback στην pop κουλτούρα, καθώς η DC προσπάθησε να εντάξει την ομάδα και στο γενικότερο multiverse των comics πρόσφατα, με την παρουσία τους στο REBIRTH.