Έκθεση-Αφιέρωμα στον Κούλη Αγγελόπουλο

Mε τα έργα του αδικοχαμένου καλλιτέχνη

Μερικούς μήνες μετά την αιφνίδια αναχώρησή του και κοντά στην ημέρα των γενεθλίων του, τα έργα του Κούλη Αγγελόπουλου παρουσιάζονται σε μια διήμερη έκθεση. Διαβάστε περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Καλλιτέχνης, εκδότης, εικαστικός. Ανατρεπτικός, πολυδιάστατος, απρόβλεπτος. Η προσωπικότητα του Κούλη Αγγελόπουλου δεν χωρούσε σε λέξεις και στεγανά. Ένας larger-than-life εραστής των γραφικών τεχνών και όχι μόνο, ο Κούλης Αγγελόπουλος διακρίθηκε στον χώρο της εικόνας, του design και του διαδικτύου και άφησε πίσω του πλούσιο προσωπικό έργο.

Με ματιά πάντα επίκαιρη, κριτική, καυστική και avant garde, τα έργα του σχολιάζουν την ποπ κουλτούρα και την πολιτική.

Μερικούς μήνες μετά την αιφνίδια αναχώρησή του και κοντά στην ημέρα των γενεθλίων του, οι φίλοι του συγκέντρωσαν μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα έργα του και τα παρουσιάζουν σε μια διήμερη έκθεση στις 23 και 24 Ιουνίου στο Κιμωλία Art Cafe στην Πλάκα (Υπερείδου 5).

Η είσοδος είναι φυσικά ελεύθερη όπως ήταν και η ενδιαφέρουσα ζωή του. Mπορείτε να χαθείτε στο πολύχρωμο σύμπαν που δημιουργούσε από τις 10:00 το πρωί ως αργά το βράδυ.

Στον χώρο θα διατίθεται ειδική συλλογή από παλαιότερες εκδόσεις του καλλιτέχνη (project amoeba), prints σε περιορισμένο αριθμό και stickers από τα πρόσφατα τερατάκια του monsterrataz!

O Κούλης ήταν πέραν των ανωτέρω και φίλος των comics και στενός συνεργάτης του Comicdom, καθώς με τις ιδέες και το πνεύμα του είχε στηρίξει και επιμεληθεί εικαστικά τα sites Comicdom.gr και Comicdom-con.gr.

To Comicdom Con Athens 2017 ήταν αφιερωμένο στη μνήμη αυτού του αφανούς συνεργάτη και φίλου.