Suicide Squad #19

Εξωφρενικό φινάλε!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Suicide Squad #19

WriterRob WilliamsArtistNeil EdwardsPublisherDC Comics

Το “Earthlings On Fire” είναι ένα arc της Suicide Squad, που όσο προχωρούσε γινόταν ολοένα και πιο εξωφρενικό. Γενικά, οι ιστορίες της ομάδας αυτοκτονίας έχουν κάτι το ξέφρενο και οι καταστάσεις είναι συχνά εκτός ορίων, όμως το φινάλε αυτού του arc είναι πραγματικά τρελό.

Ο Cyborg Superman, μαζί με τον Eradicator, τα βάζουν με τον General Zod, ο οποίος είναι εντελώς εκτός ελέγχου, και μέσα από μια πύλη που έχει ανοίξει στο Black Vault απειλεί να φέρει δολοφόνους από τον Krypton στη δική μας διάσταση. Σε μια ξέφρενη μάχη που ξεκινά, ο Flag προθυμοποιείται να θυσιαστεί, καθώς κάποιος πρέπει να πετάξει μια βόμβα μέσα στην πύλη για να την κλείσει. Η απόφαση αυτή σοκάρει και θλίβει την Harley Queen, πράγμα που κανείς δεν περίμενε, και η Amanda Waller παραδέχεται πως έκανε λάθος και όλα ήταν δικό της φταίξιμο. Ξεκάθαρα δείγματα, δηλαδή, πως το τέλος είναι κοντά.

Εν τέλει, ο Flag θυσιάζεται, η πύλη κλείνει και ο Zod, χωρίς να έχει πλέον backup, φεύγει. Το τεύχος τελειώνει, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα γίνουν δοκιμασίες για να δουν ποιος θα πάρει την θέση του Rick Flag.

To τεύχος γενικά είναι εκρηκτικό, έχει ξέφρενη δράση και έχει συνέχεις ανατροπές και εκπλήξεις. Ό,τι πρέπει, δηλαδή, για το φινάλε μιας ιστορίας.