Harrow County #24

Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Harrow County #24

WriterCullen BunnArtistTyler CrookPublisherDark Horse Comics

Η Bernice, γεμάτη με θυμό, νομίζοντας πως υπεύθυνη για το θάνατο την Lovey είναι η Emmy, εξαπολύει άγριες επιθέσεις εναντίον της πρώην φίλης της. Η Emmy δε θέλει να βλάψει την φίλη της, αγνοώντας όσο καλύτερα μπορεί αυτό το κομμάτι πλήρης κακίας της Hester.

Και για αυτό πέφτει σε μία παγίδα της Bernice και, ανίκανη πλέον να δραπετεύσει, έρχεται αντιμέτωπη με το άτομο που αγαπούσε τόσο πολύ παλαιότερα. Η Bernice, όμως, είναι αποφασισμένη να τελειώσει την μάγισσα και όλα τα στοιχειά της. Η Lovey, όμως, έχει αφήσει κάποια πράματα στη μέση και κάνει την εμφάνισή της μπροστά στις δύο κοπέλες. Αποκαλύπτει τον πραγματικό υπεύθυνο για τον θάνατό της και λέει στα κορίτσια, αντί να μαλώνουν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και εν τέλει να ξανασμίξουν.

Υπεύθυνη, λοιπόν, είναι η Odessa, μέλος της οικογένειας (The Family) και μέντορας της Lovey και της Bernice, η οποία εκμεταλλεύτηκε την φίλη της γλυκιάς μας μαγισσούλας για να την καταστρέψει. Δεν το κατάφερε, όμως. Αλλά δεν πτοείται, γιατί η οικογένεια έχει άλλα σχέδια για την καταστροφή της Emmy μια για πάντα.

Θα καταφέρουν τα δύο κορίτσια να σώσουν, όχι μόνο τους εαυτούς τους, αλλά και όλο το Harrow County;