The Amazing Spider-Man #29

Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Amazing Spider-Man #29

WriterDan SlottArtistStuart ImmonenPublisherMarvel Comics

Ένα μεγάλο event, όπως το SECRET EMPIRE, μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα (καλά, όχι μόνο ένα, αλλά καταλαβαίνετε). Tie-ins! Θα επιτρέψει, όμως, ο Dan Slott να τον αποπροσανατολίσει από την κύρια ιστορία που αφηγείται η εισβολή του Steve Rogers και της Hydra; Ας πούμε πως ναι, αλλά θα το κάνει χρησιμοποιώντας έναν από τους αγαπημένους του χαρακτήρες, τον Otto Octavius.

Στο τέλος του DEAD NO MORE: THE CLONE CONSPIRACY, ο Otto τοποθέτησε την συνείδηση του σε ένα κλωνοποιημένο σώμα του Peter. Έτσι βρέθηκε να δουλεύει για την Hydra ως ο Superior Octopus, με σκοπό να καταστρέψει την Parker Industries, την οποία προσπάθεια βλέπουμε εδώ.

Όσο και αν ο Slott το έχει με τον Ock και όσο και αν γεμίζει μερικά από τα κενά που άφησαν τα πρώτα τεύχη του SECRET EMPIRE, το γράψιμο του συγγραφέα για τον ήρωα είναι μουδιασμένο, σα να έχει χάσει τον ενθουσιασμό του. Πράγμα λογικό, μετά από έξι χρόνια συνεχούς ασχολίας με τον Spider-Man. Το MARVEL LEGACY είναι η τέλεια αφορμή για να δώσει τα ηνία σε κάποιον άλλον. Και φαίνεται ότι ετοιμάζεται και η επιστροφή στο status του underdog για τον Pete.

Ο Stuart Immonen, τέλος, είναι σταθερά εξαιρετικός, με εμφανή προτίμηση στις σκηνές δράσης.