Live Action News

Ένα roundup λίγες ημέρες πριν το San Diego

Οδεύοντας ολοταχώς προς το μεγαλύτερο Comic-Con της Δύσης, στο San Diego, ας κάνουμε μία σούμα στα τελευταία νέα, σχετικά με live-action μεταφορές.

Ο John Carpenter ανακοίνωσε τη μεταφορά της ανθολογίας TALES FOR A HALLOWEEN NIGHT, της εκδοτικής του, Storm King. Η σειρά θα παραχθεί για λογαριασμό του Syfy, ενώ η ανθολογία θα φτάσει τους τρεις τόμους το Σεπτέμβριο.

H Warner Bros ανακοίνωσε τηλεοπτική σειρά JETSONS, με executives τους Gary Janetti (FAMILY GUY), Robert Zemeckis (BACK TO THE FUTURE, THE POLAR EXPRESS) και Jack Rapke (CAST AWAY, REAL STEEL). Οι Jetsons ήταν το βραχύβιο φουτουριστικό αντίστοιχο των THE FLINTSTONES, αμφότερα της αείμνηστης Hanna-Barbera και ήταν και αυτό sitcom, εξού και η μεταφορά θα είναι ένα “multi-camera sitcom”.

Η Sony/Columbia θα αναλάβει τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη ενός original graphic novel της Image Comics, το οποίο ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει! Ο λόγος για το SON OF SHAOLIN των Jay Longino και Caanan White, με πρωταγωνιστή τον Kyrie, έναν φιλόδοξο street artist και τελευταίο απόγονο μίας πανάρχαιας σέκτας Shaolin. Το graphic novel θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, ενώ ο Dwayne “The Rock” Johnson, μαζί με τους Dany Garcia και Hiram Garcia, της Seven Bucks Productions, θα είναι υπεύθυνοι παραγωγής, με τον Jay Longino να γράφει και το σενάριο της μεταφοράς.

To Netflix θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη το THE UMBRELLA ACADEMY της Dark Horse. Ο κύκλος θα αποτελείται από 10 επεισόδια και παραγωγός θα είναι ο Steve Blackman (FARGO, LEGION), σε συνεργασία με την Dark Horse και φυσικά τον δημιουργό του comic, Gerard Way. Η σειρά ξεκίνησε το 2007, σε σενάριο Way και σχέδιο Gabriel Bá, κέρδισε το βραβείο Eisner για καλύτερο limited series και το πρώτο series είχε κυκλοφορήσει και στα Ελληνικά ως THE UMBRELLA ACADEMY: Η ΣΟΥΙΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, από την πάλαι ποτέ Helm.

Ας πάμε και προς Make Mine Marvel μεριά. Όσον αφορά στο τηλεοπτικό τοπίο, η Lucy Liu (KUNG FU PANDA, ELEMENTARY) θα σκηνοθετήσει τον δεύτερο κύκλο του LUKE CAGE, η Leah Gibson (RISE OF THE PLANET OF THE APES) θα υποδυθεί στο δεύτερο κύκλο JESSICA JONES μία εκπαιδευόμενη νοσοκόμα ονόματι Ingrid, η οποία πιθανολογείται πως θα είναι η Typhoid Mary, ενώ βγήκαν και 9 motion posters με τους πρωταγωνιστές του THE GIFTED, στο twitter της σειράς. Επίσης, ανακοινώθηκε το cast του NEW WARRIORS, όπου έχουμε την Milana Vayntrub ως Doreen Green/Squirrel Girl, τον Derek Theler ως Craig Hollis/Mister Immortal, τον Jeremy Tardy ως Dwayne Taylor/Night Thrasher, τον Calum Worthy ως Robbie Baldwin/Speedball, τον Matthew Moy ως Zack Smith/Microbe και την Kate Comer ως Deborah Fields/Debrii,

Όσον αφορά στο κινηματογραφικό τοπίο της Marvel, στο Entertainment Weekly.com μπορείτε να απολαύσετε όλους τους πρωταγωνιστές του BLACK PANTHER κουστουμάτους, ενώ η Fox ανακοίνωσε ημερομηνίες για έξι άτιτλες ταινίες Marvel, για το χρονικό διάστημα 2019-2021. Τέλος, σε μία υποδειγματική πράξη fair play, ο Deadpool συνεχάρη τη Wonder Woman για την επιτυχία της ταινίας της!

Ας κλείσουμε με το ιδιόρρυθμο trailer της σειράς THE TICK, από το Amazon, που θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Αυγούστου. Παρακολουθήστε με δική σας ευθύνη…