San Diego Comic-Con 2017

Trailer για τη νέα σεζόν της Supergirl

Μετά τις ανακοινώσεις και τα trailer των ARROW και THE FLASH, στο πλαίσιο του San Diego Comic-Con 2017, σειρά είχε η SUPERGIRL. Στο panel, στο οποίο παραβρέθηκαν οι Melissa Benoist, David Harewood, Jeremy Jordan, Mehcad Brooks, Chris Wood, Odette Annable, Katie McGrath, και οι παραγωγοί, Jessica Queller και Robert Rovner, πήραμε μια γεύση από το τι θα πρέπει να περιμένουμε από την 3η σεζόν της σειράς.

Όπως φαίνεται και στο trailer, το βασικό ζήτημα που θα εξετάσει η νέα σεζόν θα είναι το τι σημαίνει να είναι κανείς άνθρωπος. Στο cast θα προστεθούν ο Adrian Pasdar, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Morgan Edge, η Yael Grobglas, στο ρόλο της Psy, ο Carl Lumbly, που θα υποδυθεί τον πατέρα του J’onn J’onzz, και η Emma Tremblay στον ρόλο της Ruby.

Η Calista Flockhart θα επιστρέψει στο ρόλο της Cat Grant, αν και, όπως φαίνεται, και πάλι δεν θα συμμετέχει σε όλα τα επεισόδια της σεζόν. Τέλος, όπως είχε αποκαλυφθεί πριν λίγο καιρό, η Erica Durance, γνωστή από το ρόλο της ως Lois Lane στη σειρά SMALLVILLE, θα αναλάβει να παίξει το ρόλο της Alura Zor-El (καθώς και της δίδυμης αδερφής της, Astra) αντικαθιστώντας την Laura Bernanti.

Η πρεμιέρα της νέας σαιζόν αναμένεται, στο CW, στις 9 Οκτωβρίου.