I Hate Fairyland #14

Blue balls and labyrinths...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

I Hate Fairyland #14

Writer/ArtistSkottie YoungPublisherImage Comics

Η Gert προσπαθεί ακόμα να αλλάξει τρόπο ζωής και να γίνει καλή, μπας και καταφέρει να φύγει από την κόλαση, που η ίδια (και όλοι όσοι κατοικούν εκεί) ονομάζουν Fairyland. Δυστυχώς, όλες τις οι προσπάθειες της καταλήγουν σε τραγικές καταστροφές.

Οπότε, η λίστα μικραίνει και ακόμη δεν έχει κάνει μία επιτυχημένη καλή πράξη! Εκτός από έναν τεράστιο λαβύρινθο, ο οποίος υπόσχεται κάτι πολύ καλό, αν βρεις το δρόμο σου. Ο λαβύρινθος, βέβαια, είναι ενός τύπου που θέλει να παντρευτεί την Gert και έχει μία μανία με τις μπάλες. Δύο μπλε μπάλες, μάλιστα, είναι και το βραβείο αν βγει από το λαβύρινθο – και σκοτώσει έναν πολύ σκληρό Draaauugon (δράκο) – οι οποίες θα της δείξουν το “σωστό δρόμο”.

Παραδόξως, η Gert και ο Larry έχουν μεγάλη επιτυχία σε αυτό το quest, βρίσκουν τον δρόμο τους και νικάνε το δράκο. Η Gert δεν χρειάζεται να παντρευτεί τον κρίπουλα, αλλά θα αγγίξει τις μπλε του μπάλες.

Όμως, τί είναι άραγε αυτό που βλέπουμε στο τέλος;