The Flash Season Four

Δείτε το κοστούμι που θα φοράει ο Barry στην επόμενη σεζόν

Χάρη σε μια φωτογραφία του Grant Gustin από τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν του THE FLASH, οι οπαδοί της σειράς έχουν την ευκαιρία να δουν την καινούργια στολή του αγαπημένου speedster. Η νέα στολή είναι πολύ πιο εξελιγμένη από αυτή με την οποία μας συστήθηκε ο χαρακτήρας το 2014. Παράλληλα, διαφέρει αρκετά από αυτή της προηγούμενης σεζόν, χάρη στην προσθήκη χρυσών λεπτομερειών, οι οποίες θυμίζουν αρκετά το κοστούμι του ήρωα μετά το REBIRTH.

Προφανώς, δεν είναι spoiler το ότι ο ήρωας θα επιστρέψει, αργά ή γρήγορα, στη σειρά, παρά τα γεγονότα που συνέβησαν στο τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν. Εξάλλου, το trailer, που δόθηκε στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια του San Diego Comic Con 2017, άφηνε να εννοηθεί πως ο Barry Allen θα επιστρέψει σύντομα.

Σε άλλα νέα της σειράς, ο Tom Felton, απ’ ότι φαίνεται, δεν θα επιστρέψει ως μέλος του βασικού cast για την τέταρτη σεζόν, ενώ, όπως έγινε γνωστό, ο Danny Trejo θα ενσαρκώσει τον Breacher, ο οποίος είναι ο πατέρας της Gypsy. Τέλος, Neil Sandilands και Kim Engelbrecht θα αποτελέσουν τους δύο βασικούς “κακούς” της τέταρτης σαιζόν στους ρόλους του Thinker και της Mechanic.

Το THE FLASH θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες, στις 10 Οκτωβρίου του 2017.