Curse Words #6

Κάτι πολύ παραπάνω από ένα διασκεδαστικό comic!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Curse Words #6

WriterCharles SouleArtistRyan BrownePublisherImage Comics

Η Ruby, παρά τη μια και μοναδική στιγμή αδυναμίας, που της στέρησε και την προστασία του Sizzajee, παραμένει ακατάδεκτη και ανοιχτά εχθρική απέναντι στον Wizord, ο οποίος, αντιθέτως, είναι έτοιμος να της παραδοθεί άνευ όρων. Στον κόσμο τους, ο Sizzajee δεξιώνεται τους μάγους/πρωτοπαλίκαρά του, σε ένα άκρως διασκεδαστικό και disturbing barbecue. Ο σκοπός αυτής της συγκέντρωσης της αποδεκατισμένης φρουράς του παλιού κόσμου του Wizord, είναι να οργανωθεί η επίθεση εναντίον της γης και των δύο λιποτακτών μάγων. (Και της Margaret, παρακαλώ. Μην ξεχνάμε την Margaret!)

Η γνωριμία μας με τους εναπομείναντες μαχητές του Hole World, αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του τεύχους και είναι και από τα καλύτερα κομμάτια του CURSE WORDS μέχρι τώρα. Και μιλάμε για ένα καλό και διασκεδαστικό comic (say hello to the understatement of the year!) με πολλές δυνατές στιγμές και πολλά παραπάνω από τα αναμενόμενα highlights! Η Silly Bee, το μικρό κοριτσάκι/νεκρομάντης, και η εντελώς φυσιολογική τύπισσα, που απλά κοιτάει τα πάντα φρικαρισμένη και κρύβεται πίσω από τη συνοδό της, αξίζουν κάποιο prestigious βραβείο character design, πάραυτα!

Το σχέδιο του Browne είναι, όπως πάντα, αρμονικό με τον τύπο της ιστορίας που αφηγείται, ενώ το coloring του είναι, ως συνήθως, φανταστικό, και ένα από τα πολλά δυνατά χαρτιά του τίτλου.