Attack On Titan Volume 22

Λίγη δράση, αλλά πολλές πληροφορίες
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Attack On Titan Vol. 22

Writer/ArtistHajime IsayamaPublisherKodansha Comics

Στον 22ο τόμο της σειράς ATTACK ON TITAN, συνεχίζουμε την ανάγνωση των τριών βιβλίων που βρέθηκαν στο περιβόητο υπόγειο της Shiganshina District στον προηγούμενο τόμο. Μας αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή του Grisha Yeager, πριν την έλευσή του εντός των τειχών, για το πώς δουλεύουν οι δυνάμεις των Τιτάνων, καθώς και για τους Eldians και τους Marleyans.

Μαθαίνουμε την πραγματική ιστορία και τελική κατάληξη της Ymir και βλέπουμε τη βράβευση των ελάχιστων ζωντανών μελών του Survey Corps, κατά την οποία επικρατεί ένα περίεργο κλίμα, λόγω της πικρίας που έχουν αφήσει οι δύσκολες αποφάσεις που πήραν τα μέλη, μετά τη μάχη για την ανάκτηση του τείχους Maria.

Τέλος, το Survey Corps, για πρώτη φορά μετά την πτώση του τείχους, βγαίνει πέρα από τα όρια των τειχών και φτάνει για πρώτη φορά μέχρι τον ωκεανό. Οι Eren και Armin νόμιζαν ότι πέρα από τον ωκεανό υπάρχει η ελευθερία, αλλά μετά τις αποκαλύψεις των τριών βιβλίων, συνειδητοποιούν ότι πέρα από τον ωκεανό, υπάρχει ο πραγματικός τους εχθρός, που είναι χειρότερος από τους Τιτάνες.

Και σε αυτόν τον τόμο, όπως και στον προηγούμενο, παίρνουμε αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, με αποτέλεσμα, όμως, να υπάρχει ελάχιστη δράση. Αυτές οι πληροφορίες απαντούν σε κάποια από τα ερωτήματα που είχαν προκύψει στους προηγούμενους τόμους, αλλά δημιουργούν ακόμη περισσότερα, που κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον για τη συνέχεια, η οποία προβλέπεται καθ’ όλα απρόβλεπτη!