Project Superpowers: Hero Killers #4

Τρομερά fun ιστορία!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Project Superpowers: Hero Killers #4

WriterRyan BrowneArtistPete WoodsPublisherDynamite Entertainment

Η ιστορία του Tim και των δύο φίλων του, των παραπεταμένων sidekicks σε μια πόλη με υπερβολικά πολλούς υπερήρωες, είχε ήδη αρχίσει να ξεφεύγει από το προηγούμενο τεύχος. Τώρα, στο τέταρτο και προτελευταίο τεύχος, οι χαρακτήρες έχουν χάσει, εκτός από ένα-δυο άκρα, κάθε ίχνος ψυχικής υγείας, αξιοπρέπειας και αυτοελέγχου.

Ο Rainbowboy, που είναι όντως ο καλύτερος υπερήρωας της πόλης, ή αν μη τι άλλο ο πιο ανθεκτικός, έχει επιβιώσει την επίθεση του παράφρονα Tim, του οποίου η ενέδρα για να σκοτώσει τον Captain Battle πάει στραβά με τουλάχιστον πέντε τρόπους. Και για να ολοκληρωθεί το μήνυμα του σύμπαντος προς τα sidekicks ότι το super-villainy δεν τα θέλει, κάποιοι παλιοί εχθροί, που νόμιζαν ότι τους είχαν ξεφορτωθεί, βρίσκουν το δρόμο τους για την σωστή διάσταση και μάλιστα με ενισχύσεις.

Το γεγονός ότι το τέταρτο τεύχος του HERO KILLERS είναι το προτελευταίο του arc είναι αρκετά εύκολο να εξηγηθεί, από το γεγονός ότι το μακελειό που έχει σκορπίσει ο Tim, με την απρόθυμη βοήθεια των φίλων του στο Libertyville, όσο σατανικό και ανεξέλεγκτο και αν είναι, είναι βλακώδες, ερασιτεχνικό και εν τέλει εντελώς αυτοκαταστροφικό. Αν και βραχύβια, λοιπόν, αυτή η ιστορία είναι fun, τρομερά καλοσχεδιασμένη και με έναν περίεργο τρόπο νοσταλγική για μια εποχή στα υπερηρωικά comics που όλα ήταν πιο απλά, οι καλοί ήταν καλοί, οι κακοί ήταν κακοί και ανάμεσα σε όλους τους παραπάνω υπήρχαν ένας-δυο χαρακτήρες που ήταν στοιχειωδώς relatable.