To Νέο Phoenix Resurrection

Η ενήλικη Jean Grey επιστρέφει στο σύμπαν της Marvel

14 χρόνια μετά το NEW X-MEN #150, η ενήλικη Jean Grey ετοιμάζεται να επιστρέψει στο σύμπαν της Marvel μέσα από τις σελίδες του PHOENIX RESURRECTION.

Την ιστορία υπογράφει ο Matthew Rosenberg, των SECRET WARRIORS και PUNISHER, ενώ στο σχέδιο συναντάμε τον Leinil Francis Yu. Παράλληλα, πέντε μεγάλου βεληνεκούς σχεδιαστές, οι οποίοι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, θα συμμετάσχουν στα 5 τεύχη της σειράς ενώ, όπως συνηθίζεται, αναμένονται και αρκετά Variant Covers. Αν κι ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά σχετικά με την πλοκή, απ’ ό,τι φαίνεται μια σειρά από παράξενα γεγονότα θα φέρει τους X-Men αντιμέτωπους με την πιθανότητα να έχει επιστρέψει η Jean Grey.

Όπως δήλωσε ο Mark Paniccia “ο Matt ήρθε σε εμάς με μια πολύ ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη ιδέα, ώστε να επαναφέρουμε την Jean. Πρόκειται για ένα έξυπνο μυστήριο με ένα δυνατό φινάλε. Και φυσικά εμπεριέχει όλα τα X-MEN στοιχεία που θα περίμενε κανείς από μια ιστορία τέτοιου μεγέθους. Είναι μόνο η αρχή. Κάτι τόσο μεγάλο θα αφήσει το στίγμα του στο σύμπαν της Marvel. Η Jean θα έχει ένα νέο εντυπωσιακό ρόλο μετά από αυτό και θα αφήσει τους πάντες να αναρωτιούνται για το πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι X-Men, αλλά και για το τι θα συμβεί στη νεαρή Jean Grey”.

Το PHOENIX RESURRECTION: THE RETURN OF JEAN GREY #1 θα κυκλοφορήσει στις 27 Δεκεμβρίου του 2017.