Cable #4

Κυνηγητό ανά τους αιώνες
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Cable #4

WriterJames RobinsonArtistYildiray CinarPublisherMarvel Comics

Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι συνεχίζεται, με τον Cable να βρίσκει επιτέλους τον Conquest (που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του πανίσχυρου Time Sword, που θα τον βοηθήσει να ελέγξει τον χωροχρόνο) στην Αγία Πετρούπολη του 1906. Μόνο που το ποντίκι αποδεικνύεται πολύ σκληρό καρύδι, αφού, όχι απλά δεν είναι το εύκολο θύμα, αλλά ρίχνει στην παγίδα του τον ίδιο τον Cable! Επίσης, με σύντομα flashback/exposition, θα μας απαντηθούν και κάποια ερωτήματα για το ξεκίνημα αυτής της καταδίωξης. Όλα, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν στο επόμενο τεύχος, το οποίο περιμένουμε με αρκετή αγωνία.

Το CABLE συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις του με τον James Robinson στο τιμόνι και τον Yildiray Cinar να μας κάνει να ξεχάσουμε τον Carlos Pacheco. Σοβαρά τώρα, οι σελίδες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή για να καταλάβεις ότι δεν είναι του Pacheco. Πολύ παρεμφερές (και πανέμορφο) στιλ από τους δύο σχεδιαστές. Ένα από τα πιο ευχάριστα στο διάβασμα και όμορφα στο μάτι comics που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

Αν δε διαβάζετε το CABLE, χάνετε!