Live-Action News

Εν αναμονή μιας πλούσιας νέας σεζόν

Ας δούμε τις σημαντικότερες ειδήσεις, στις μεταφορές σε μικρή και μεγάλη οθόνη, εν όψει μιας πλούσιας νέας σεζόν.

To KILL THE MINOTAUR, των Christian Cantamessa, Chris Pasetto, Lukas Ketner και Jean-Francois Beaulieu, που κυκλοφορεί από την Image Comics, θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Χρέη παραγωγού και υπεύθυνου της μεταφοράς θα αναλάβει ο Robert Kirkman μαζί με τον David Alpert της Skybound Entertainment. Πρόκειται για ένα ενήλικο, εκμοντερνισμένο retelling του μύθου του Θησέα, που ταξιδεύει στη Μινωική Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Μινώταυρο.

Βγήκε στη δημοσιότητα clip από τη μεταφορά του αριστουργηματικού I KILL GIANTS, των Joe Kelly and Ken Niimura. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Δανός Anders Walter, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η Madison Wolfe ως Barbara Thorson, η Imogen Poots ως η αδερφή της Karen, η Sydney Wade ως η φίλη της η Sophia και στο ρόλο της θεραπεύτριας στο σχολείο, η Zoe Saldana. Έκανε πρεμιέρα αυτό το μήνα στο Toronto International Film Festival και αναμένονται ημερομηνίες διανομής στις σκοτεινές αίθουσες.

O Taika Waititi, σκηνοθέτης του επερχόμενου THOR: RAGNAROK, πρόκειται να αναλάβει την σκηνοθεσία της κινηματογραφικής μεταφοράς του περίφημου cyberpunk manga του Katsuhiro Otomo, AKIRA. H Warner Bros, που θα είναι η παραγωγός εταιρεία, σκοπεύει να το χωρίσει σε δύο ταινίες, ενώ θα λαμβάνει χώρα στο New Manhattan.

Η Sabrina, η έφηβη μαγισσούλα της Archie Comics, θα ενταχθεί με τον πιο ενδιαφέροντα τρόπο στο τηλεοπτικό σύμπαν του RIVERDALE. Ανακοινώθηκε μεταφορά του σκοτεινού CHILLING ADVENTURES OF SABRINA, σε δραματική/τρόμου σειρά, διάρκειας μίας ώρας ανά επεισόδιο, στο CW. Η σειρά θα σκηνοθετηθεί από τον Lee Toland Krieger του RIVERDALE και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην σεζόν 2018-2019.

To βραβευμένο με Eisner και GLAAD award STRANGERS IN PARADISE του Terry Moore, θα μεταφερθεί και αυτό στο πανί. Την μεταφορά έχει αναλάβει η Angela Robinson, σεναριογράφος και σκηνοθέτης του PROFESSOR MARSTON & THE WONDER WOMEN. Το αυτοεκδιδόμενο comic έχει βγάλει 107 τεύχη στα 3 volumes του ενώ έπεται και συνέχεια, με τις περιπέτειες του ερωτικού τριγώνου της Francine, της Katchoo και του David.

Ανέβηκε στο Τwitter φωτογραφία με τον πρωταγωνιστή του reboot του HELLBOY, David Harbour (STRANGER THINGS), ως Hellboy και δείχνει απίστευτη ομοιότητα με την ενσάρκωση του χαρακτήρα από τον Ron Perlman, μένοντας πιστός στο comic. To HELLBOY: THE RISE OF THE BLOOD QUEEN, σε σκηνοθεσία Neil Marshal, αναμένεται το 2018.

Ας περάσουμε στη DC. H Patty Jenkins θα αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία και του sequel του WONDER WOMAN. Την ηρωίδα θα ενσαρκώνει άλλη μία φορά η Gal Gadot και η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου 2019.

Είναι γεγονός: το HBO ξεκίνησε να γυρίζει το πιλοτικό επεισόδιο των WATCHMEN. Και ο σεναριογράφος της σειράς, Damon Lindelof, ανέβασε σχετική φωτογραφία στο Ιnstagram.

Την επερχόμενη σεζόν, αναμένεται – όπως και τις προηγούμενες χρονιές – crossover event ανάμεσα στις υπερηρωικές τηλεοπτικές σειρές της DC. Αυτή τη φορά θα έχουμε το CRISIS ON EARTH-X και βγήκε και ένα ενδιαφέρον/cool poster, δια χειρός Phil Jimenez, που ανέβασε στο Twitter o “Arrow”. To crossover event θα λάβει χώρα τέλη Νοεμβρίου και θα εμπλέκονται και οι τέσσερις σειρές, ARROW, THE FLASH, SUPERGIRL, LEGENDS OF TOMORROW, καθώς και ο The Ray, ο πρωταγωνιστής της σειράς animation FREEDOM FIGHTERS: THE RAY, τον οποίο θα ενσαρκώσει τηλεοπτικά ο Russell Tovey. Ενημερωτικά, και οι τέσσερις σειρές ξεκινάνε τον Οκτώβριο.

Κλείνοντας, βγήκε το official trailer του επόμενου installment της Marvel για λογαριασμό του Netflix. Ο λόγος για το THE PUNISHER. Απολαύστε, εν αναμονή ανακοίνωσης ημερομηνίας.