Το Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών Επιστρέφει!

Στις 29 Σεπτεμβρίου με 1 Οκτωβρίου

Το Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών επιστρέφει και διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με την παρουσία δεκάδων καλλιτεχνών του χώρου των comics! Η γιορτή της εικόνας ξεκινά στις 29 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την 1η Οκτωβρίου. Διαβάστε περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

2o Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών

Είμαστε πάλι εδώ!! μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία του Φεστιβάλ βάλαμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Προετοιμάζουμε το 2ο Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών, μια γιορτή της εικόνας, που θα γίνει στο νεοκλασικό κτίριο της Θήρας 19 στην Πλατεία Αμερικής, στις 29/9, 30/9 και 1/10.

Στόχος του Φεστιβάλ να ενημερώσει για τα πολυδιάστατα και αναδυόμενα επαγγέλματα των εφαρμοσμένων τεχνών, να παρουσιάσει την δουλειά νέων και παλιών δημιουργών και εκδοτών, να τους φέρει κοντά, για δημιουργική ανταλλαγή απόψεων και να ψυχαγωγήσει όλους εσάς και όλους εμάς!

Φιλοδοξούμε να το μετατρέψουμε σε ένα θεσμό πολιτισμού που διαρκώς θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζεται με καινούργια πράγματα.

Μαζί μας, μια πλειάδα από εξαιρετικούς Έλληνες και ξένους Δημιουργούς και Εκδότες: Ηλίας Ταμπακέας, Τάσος Αναστασίου, Σπύρος Ορνεράκης, Γιώργος Κομιώτης, Παναγιώτης Λύρης, Αντώνης Γαλάτης, Joyce Farmer, Leonardo Manco, Δημήτρης Κάσδαγλης, Τέτη Σώλου, Γιάννης Ερμίδης, Θάνος Τσίλης, Ντίνος Ξύγκας, Ανδρέας Πεφάνης, Βίλλυ Καραμπατζιά, Δήμητρα Αδαμοπούλου, Τόμεκ Γιοβάνης, Μάνος Λαγουβάρδος, Γιάννης Ρουμπούλιας, Χρήστος Αποστολόπουλος, Χαρίδημος Μπιτσακάκης, Λευτέρης Σταυριανός, Νίκος Καμπουρόπουλος, Γιώργος Παπαδάκης, so comic, Γιώργος Παναγιωταράς, Αρετή Χρύσανθου, Μάκης Θεολόγης.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει : Εκθέσεις, masterclasses, παρουσιάσεις, προβολές, workshops, comics, fanzines, events, street art.

Είσοδος Ελεύθερη
Ωράριο λειτουργίας : 10πμ-10μμ
Διεύθυνση: Θήρας 19, Πλατεία Αμερικής
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2108665611
Email: appliedartsfestival@gmail.com
Site: www.appliedartsfestival.gr