Comicdom Bazaar

Κυριακή 15 Οκτωβρίου στο Impact Hub Athens!

Όπως κάθε χρόνο, γιορτάζουμε την έναρξη της νέας σεζόν με το καθιερωμένο Comicdom Bazaar! Όλοι οι φίλοι των comics, από τους απλούς αναγνώστες που αναζητούν κάτι ενδιαφέρον να διαβάσουν, μέχρι τους φανατικούς συλλέκτες που ψάχνουν μανιωδώς για να συμπληρώσουν τα κενά στη συλλογή του, είναι βέβαιο πως δεν θα βρουν καλύτερο τρόπο να περάσουν τη μέρα τους, από το να επισκεφθούν το αγαπημένο event!

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 9:30 το βράδυ, ένα ακόμη Comicdom Bazaar σας περιμένει στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, δύο λεπτά από το Μετρό στο Μοναστηράκι), για να εξερευνήσετε τους πάγκους του. Είμαστε βέβαιοι πως δεν θα χάσετε μια ακόμη ευκαιρία να εμπλουτίσετε και να ανανεώσετε τις συλλογές σας, ή να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο που πάντα σας ακουγόταν ενδιαφέρον!

Χιλιάδες τεύχη από Marvel, DC, Image, Dark Horse, indies, αλλά και κάμποσα manga, ευρωπαϊκά, ελληνικές εκδόσεις, trade paperbacks και hardcovers, σας περιμένουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις σας (αλλά και οι οικονομικές σας δυνατότητες), θα βρείτε κάτι που θα αξίζει να το ανακαλύψετε.

Στο Φθινοπωρινό Comicdom Bazaar θα υπάρχουν χιλιάδες παλιά και καινούρια comics και graphic novels, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές που θα ξεκινούν ακόμη και από μισό ευρώ! Συμπληρώστε κενά στη συλλογή σας, δοκιμάστε τίτλους που δεν γνωρίζετε, αποκτήστε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλατε να διαβάσετε, ή αγοράστε κάτι για να το χαρίσετε σε κάποιο φίλο σας που πιστεύετε πως μπορεί να του αρέσει.

Comics για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια. Το εννοούμε!

Φορέστε, λοιπόν, το πιο όμορφο χαμόγελό σας και επισκεφθείτε, είτε μόνος είτε με παρέα, τον υπέροχο και φιλόξενο χώρο του Impact Hub Athens, συνδυάζοντας μια γλυκιά Φθινοπωρινή βόλτα, με ψάξιμο ανάμεσα σε longboxes και αγορές comics για εσάς και τους φίλους σας. Οι πωλητές που συμμετέχουν στο Comicdom Bazaar θα σας περιμένουν από το πρωί, με ευχάριστη διάθεση και πολλά, μα πάρα πολλά, comics!

Αν δεν μας πιστεύετε, ρίξτε μια ματιά στο gallery που βρίσκεται στο τέλος αυτού του post, το οποίο αποτελείται από φωτογραφίες που μας έστειλαν ορισμένοι από τους συμμετέχοντες, για να πάρετε μια πολύ μικρή ιδέα…

Comicdom Bazaar Φθινόπωρο 2017
Κυριακή 15 Οκτωβρίου
11:00 – 21:30
Impact Hub Athens
Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ως πωλητής στο Comicdom Bazaar και θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, καθώς και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, στείλτε μας ένα e-mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στο comicdom@comicdom.gr (με την ένδειξη Bazaar).

Οι θέσεις συμμετοχής για πωλητές στο επερχόμενο Comicdom Bazaar έχουν συμπληρωθεί. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.