The Flash #31

Ο Barry βρήκε τον Symbiote του
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Flash #31

WriterJoshua WilliamsonArtistNeil GoogePublisherDC Comics

Η Negative Speed Force έχει κάνει τον Barry πιο δυνατό, αλλά συνάμα και πιο αγενή και ευέξαπτο (όπως ο Symbiote τον Peter Parker). Στο FLASH #31, ο κεντρικός ήρωας έρχεται αντιμέτωπος με το χάος… Το χάος που δημιούργησε ο ίδιος στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή, αλλά και το χάος που δημιουργεί ένας νέος εχθρός, ο Bloodwork, στην πόλη.

Αν και η ιστορία του προηγούμενου τεύχους ήταν, σε γενικές γραμμές, προβλέψιμη, το #31 εκπλήσσει θετικά, καθώς μας παρουσιάζει ορισμένες ενδιαφέρουσες ανατροπές, που αφορούν κυρίως την καθημερινή ζωή του Barry και όχι το alter ego του. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι και το superhero κομμάτι του τεύχους υστερούσε, καθώς η μάχη με τον Bloodwork ήταν αρκετά εντυπωσιακή, κυρίως χάρη στο σχέδιο των Neil Googe και Gus Vazquez, των οποίων η συνεργασία απέφερε καρπούς.

Στο FLASH #31, ο Williamson κινήθηκε σωστά, δίνοντάς μας ένα ευχάριστο τεύχος, το οποίο μας κάνει να αδημονούμε για τη συνέχεια.