NYCC 2017 Live Action & Animation News

Όλα τα νέα και τα trailers από το New York Comic Con

Το Comic Con του Big Apple έφτασε στο τέλος του, οπότε ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στα σημαντικότερα νέα του, όσον αφορά τις επερχόμενες μεταφορές σε μεγάλη, αλλά και μικρή οθόνη.

Κυκλοφόρησε το trailer για το δεύτερο μέρος του πρώτου κύκλου του THE TICK, που πρόκειται να είναι διαθέσιμο από την πλατφόρμα της Amazon, Prime, στις 23 Φεβρουαρίου 2018. Το πρώτο μισό, που βγήκε φέτος τον Αύγουστο, έχει ήδη πάρει ανέλπιστα πολλές θετικές κριτικές και φαίνεται να υπάρχει μέλλον στο “Τσιμπούρι” των comics.

Στις 22 Οκτωβρίου, αρχίζει ο 8ος κύκλος του THE WALKING DEAD. Εκτός από ένα μισάλεπτο teaser trailer, στο panel προβλήθηκε ένα ενδιαφέρον sneak peek, το οποίο προϊδεάζει για το crossover που θα συμβεί ανάμεσα στην κεντρική σειρά και το spin-off FEAR OF THE WALKING DEAD. Όπως δήλωσε και ο Kirkman στο panel, αυτολεξεί: “There are two Walking Dead shows. One character is going to go from one show that I will not name and appear on another show that I will not name.”

H Marvel αναβάλει την πρεμιέρα του THE PUNISHER, λόγω της πολύνεκρης τραγωδίας στο Las Vegas. Λίγο πιο πριν, είχε ακυρωθεί το σχετικό panel, ως ένδειξη σεβασμού προς τα θύματα. Στη θέση του, έγινε προβολή του ντοκιμαντέρ JOE QUESADA PRESENTS: MY CHAT WITH STAN LEE, που είχε βιντεοσκοπηθεί στις 15 Απριλίου, σε εκδήλωση υπέρ του The Hero Initiative.

Κατά τη διάρκεια του panel του AGENTS OF S.H.I.E.L.D., προβλήθηκαν τα πρώτα 20 λεπτά του πέμπτου κύκλου και από ό,τι φάνηκε, δεδομένου ότι ο ερχόμενος κύκλος θα λαμβάνει χώρα στο διάστημα, θα έχουμε στο ψαστ και τον Guardian Of The Galaxy, Jack Flag. Ο 5ος κύκλος της σειράς αναμένεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο, μετά την ολοκλήρωση του INHUMANS.

Κυκλοφόρησε το trailer της μεταφοράς του RUNAWAYS από το Hulu. Υπομονή μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, μέχρι τότε απολαύστε το trailer.

Σύμφωνα με το deadline.com, βρέθηκε επιτέλους o σκηνοθέτης του GAMBIT, στο πρόσωπο του σκηνοθέτη της αρχικής τριλογίας των Πειρατών Της Καραϊβικής, Gore Verbinski. Τον ρόλο του πρωταγωνιστή, Remy LeBeau, έχει αναλάβει ο Channing Tatum.

Προβλήθηκε νέο trailer από το πολλά υποσχόμενο PROFESSOR MARSTON & THE WONDER WOMEN, στο panel της ταινίας. Αναμένεται σύντομα στους κινηματογράφους.

O Constantine θα κάνει guest εμφάνιση στον νέο κύκλο του LEGENDS OF TOMORROW, υποδυόμενος ακόμη μια φορά από τον Matt Ryan. Ο ίδιος θα δανείσει τη φωνή του στον Constantine, στην σειρά animation που θα προβληθεί στο CW Seed. Για να πάρετε μια γεύση, παρακολουθήστε το first look trailer της.

Ανακοινώθηκε ταινία anime με τίτλο BATMAN NINJA και αν δεν το πιστεύετε δείτε και το poster. Σε αυτήν, ο Batman θα ταξιδεύει στο χρόνο καταλήγοντας στη μεσαιωνική Ιαπωνία. Σκηνοθέτης θα είναι ο Jumpei Mizusaki του JOJO’S BIZARRE ADVENTURE και αναμένεται απευθείας σε blu-ray μέσα στο 2018. Επίσης, με αφορμή την 25η επέτειο του BATMAN: THE ANIMATED SERIES, θα κυκλοφορήσει του χρόνου remastered Βlu-ray collection. Τέλος, του χρόνου θα κυκλοφορήσει και η animated μεταφορά του GOTHAM BY GASLIGHT.

Ας κλείσουμε με το νέο trailer του JUSTICE LEAGUE, το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με πέντε νέα posters. Η πολυαναμενόμενη ταινία της Λεγεώνας Της Δικαιοσύνης, θα έρθει στις Ελληνικές αίθουσες στα μέσα του Νοεμβρίου.