On Sale This Week: Black Panther Legacy & More

Marvel Legacy και horror αυτή τη βδομάδα από το Comixology

Η πλειονότητα των προσφορών του Comixology αυτή τη βδομάδα έχουν ένα κοινό παρονομαστή, καθώς οι περισσότερες εκδοτικές ταυτίζονται με το κλίμα των ημερών και επικεντρώνονται στο horror.

Η Marvel συνεχίζει απτόητη τις Legacy προσφορές της, καθώς, μέχρι τις 26/10, προσφέρει με έκπτωση συλλογές και τεύχη με πρωταγωνιστή το βασιλιά της Wakanda!

Μέχρι τις 30/10, μπορείτε να αποκτήσετε με 50% έκπτωση, τη σειρά BONE του Jeff Smith, αρκεί να χρησιμοποιήσετε  τον κωδικό (σωστά το μαντέψατε) BONE πριν την πληρωμή.

Οι υπόλοιπες εκδοτικές φαίνεται να έχουν μπει για τα καλά σε ρυθμούς Halloween. Μέχρι τις 2/11, χρησιμοποιώντας τον κωδικό HORROR, μπορείτε να αποκτήσετε με 50% έκπτωση, διάφορες horror-themed συλλογές της DC. Αντίστοιχη horror προσφορά θα βρείτε και από την IDW.

Με έκπτωση μπορείτε να αποκτήσετε και τη horror σειρά του Terry Moore, με τίτλο RACHEL RISING, καθώς και comics με πρωταγωνίστρια τη Vampirella.

Όλες οι παραπάνω horror προσφορές ισχύουν μέχρι τις 2/11.

Τέλος, ούτε τα manga μένουν έξω από το κλίμα του Halloween, με την Kodansha να έχει μέχρι τις 6/11 προσφορά σε μεγάλο αριθμό horror τίτλων της!

Μέχρι το επόμενο On Sale This Week, μπορείτε να βλέπετε όλες τις προσφορές του Comixology εδώ!