The Wild Storm #8

Φύσηξε άνεμος Authority!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Wild Storm #8

WriterWarren EllisArtistJon Davis-HuntPublisherDC Comics

Πάνω που νομίζεις ότι έχεις καταλάβει τι παίζει με το THE WILD STORM, νέοι χαρακτήρες και concepts εισάγονται με προσοχή, σε κάθε νέο τεύχος, αλλάζοντας την κατεύθυνση ολόκληρης της σειράς.

Μια ιστορία που φαινόταν ότι θα μας απασχολήσει με ίντριγκες, βιομηχανική κατασκοπία και προηγμένες (αλλά, για δεδομένα comics, προσγειωμένες) τεχνολογίες, εξελίχθηκε, μέσα σε δυο τεύχη, σε μια ιστορία εξωγήινων puppet-masters, που καθοδηγούν την ανθρώπινη πρόοδο. Και, σαν να μην έφτανε αυτό, το όγδοο τεύχος της σειράς μας πηγαίνει στο Amsterdam, όπου κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση δυο ιδιαίτερα σημαντικοί χαρακτήρες του Widstorm Universe, η Jenny Sparks και η νέα ενσάρκωση του Doctor, φέρνοντας μαζί τους έναν αέρα “Authority”, που, κακά τα ψέματα, δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια.

Το THE WILD STORM μπορεί να ξεκίνησε αργά και κάπως χλιαρά, αλλά αποδεικνύεται σταδιακά ένας πολύ ενδιαφέρων τίτλος, με έναν καλοστημένο κόσμο που διευρύνεται σε κάθε σελίδα.