Ανακοινώθηκε Νέα Ταινία Red Sonja

Reboot παντού!

Είναι γεγονός!

Η Millennium Media ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει άμεσα στη χρηματοδότηση και παραγωγή κινηματογραφικού reboot της Red Sonja. Υπεύθυνοι παραγωγοί θα είναι οι Avi Lerner, Joe Gatta, Mark Canton και Courtney Solomon, ενώ αναμένεται σύντομα η εύρεση σεναριογράφου.

Πρόκειται για τη νιοστή απόπειρα κινηματογραφικής αναβίωσης της ηρωίδας, καθώς η πρώτη ταινία, του 1985, με πρωταγωνίστρια την Brigitte Nielsen, ήταν μία εμπορική και κριτική αποτυχία και το μόνο που κατόρθωσε ήταν να κερδίσει ένα Χρυσό Βατόμουρο. Το 2008, ο Robert Rodriguez είχε ανακοινώσει ένα reboot, με πρωταγωνίστρια την Rose McGowan και ένα εκπληκτικό promo poster που έσταζε αίμα, αλλά σύντομα ναυάγησε το project. Ακολούθησε το 2010 μία αποτυχημένη απόπειρα με σκηνοθέτη τον Simon West και μετά ο Avi Lerner ήθελε να γυρίσει ταινία που θα ακολουθούσε το CONAN THE BARBARIAN του 2011, αλλά ακυρώθηκε λόγω της αποτυχίας του. Ο βασικός λόγος της νεκρανάστασης του project είναι η επιτυχία των ταινιών με γυναίκες ηρωίδες.

“We have been waiting for the right time for this remake”, δήλωσε ο Avi Lerner, “and with the success of Wonder Woman, the audience has spoken. They want female heroes.”