The Realm #2

Mία από τις καλύτερες σειρές της χρονιάς!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Realm #2

WriterSeth M. PeckArtistJeremy HaunPublisherImage Comics

Το THE REALM, παρότι είναι φτιαγμένο για όσους ήθελαν ένα prequel για τα SHANNARA CHRONICLES (που είναι όσοι δεν έχουν διαβάσει το LORD OF THE RINGS, για κάποιο λόγο) είναι πολύ ενδιαφέρον. Το δεύτερο τεύχος εμβαθύνει τόσο στον κόσμο όσο και στους χαρακτήρες. Εμφανίζει, νέες αποκλίσεις από τον κόσμο όπως τον ξέρουμε, νέα τέρατα και απόκοσμες δυνάμεις, ενώ παράλληλα τοποθετεί σαφέστερα το χρόνο της αφήγησης πιο κοντά στο σήμερα από ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς από την κατάσταση στην οποία εμφανίζεται ο κόσμος.

Ο Will ξεκινά μια καινούργια δουλειά, με μια μυστηριώδη ομάδα ανθρώπων που έχουν έναν μυστηριώδη σκοπό: να πάνε ένα μυστικό φορτίο σε έναν ασαφή προορισμό… Γενικά, πολλές πληροφορίες παραλείπονται, σε περίπτωση που δεν έγινα σαφής, γεγονός που κάνει την αποστολή του Will και το comic συνολικά πιο ενδιαφέροντα. Επίσης, οι νέοι χαρακτήρες είναι απροσδόκητα τόσο ενδιαφέροντες όσο και οι βασικοί, ίσως και λίγο παραπάνω.

Το artwork είναι απίστευτο, το character design φανταστικό και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο Jeremy Haun μοναδική. Οι ιδέες και ο τρόπος που τις προσαρμόζει στο τεύχος ο Seth M. Peck δείχνουν όχι μόνο το ταλέντο του, αλλά και το συνολικό όραμα που έχει για τον κόσμο του THE REALM. Όλα αυτά, και πιθανώς ακόμη περισσότερα, κάνουν το THE REALM ένα από τα καλύτερα comics της τελευταίας χρονιάς.