Superman #34

Οικογενειακές διακοπές στον Apokolips
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Superman #34

WritersPeter J. Tomasi, Patrick GleasonArtistsEd Benes, Jack Herbert, Doug MahnkePublisherDC Comics

Ένα από τα plot threads που έχουν μείνει σχετικά ανεξερεύνητα είναι η ιστορία του Apokolips. Οι εξαθλιωμένοι κάτοικοι του πλανήτη θεωρούν ότι ο Lex Luthor είναι ο θεός και σωτήρας τους, ο οποίος αναφέρεται σε μια προφητεία. Προσπαθώντας να εξασφαλίσει την βοήθεια του Superman να ξεμπερδέψει με αυτό το πρόβλημα, τον μετέφερε στο πρώην βασίλειο του Darkseid, παρά την θέληση του. Το πρόβλημα είναι ότι, μαζί με τον Superman, μεταφέρθηκε και η Lois με τον Jon.

Από τη μία, η Lois πιάστηκε αιχμάλωτη των Female Furies (και όπως μας δείχνει το εξώφυλλο, μπαίνει στην ομάδα τους) και από την άλλη, ο Jon βρίσκεται μόνος στον πλανήτη, αντιμέτωπος με στρατιώτες. Όλο το τεύχος λειτουργεί σαν set-up για αυτά που θα ακολουθήσουν και τα πάντα συμβαίνουν τόσο γρήγορα και απλά ξύνουν την επιφάνεια του τι μπορούν να μας δείξουν, Oι Peter J. Tomasi και Patrick Gleason μοιάζουν με τον Luthor, καθώς και αυτοί προσπαθούν να ξεμπερδέψουν με κάποια plot points και να αφιερώσουν ένα μίνιμουμ screen time σε κάθε χαρακτήρα.

Στο σχέδιο, οι Ed Benes, Doug Manhke και Jack Herbert μοιράζονται τα credits. Όσο ικανοί και να είναι ατομικά, όταν μοιράζονται το art ενός τεύχους, χάνεται η ομοιομορφία.