The Wicked + The Divine #33

Επικρατεί χαμός!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Wicked + The Divine #33

WriterKieron GillenArtistJamie McKelviePublisherImage Comics

Μετά τη “δολοφονία” της Ananke από την Laura/Persephone, επικρατεί ένας χαμός. Όλοι τρώγονται μεταξύ τους και ταυτόχρονα προσπαθούν να ανακαλύψουν τι κάνει η μυστηριώδης μηχανή της Ananke. Η Cassandra/Norns με την Persephone βρίσκουν μία μικρή πόρτα πίσω από το μηχάνημα. Και κατά τύχη πέφτουν στην παγίδα του Woden, όπου βρίσκουν ακόμη έναν θεό του Pantheon, τον Mimir. Έτσι, λοιπόν, μαθαίνουμε τελικά την ιστορία του Woden – και του Mimir παράλληλα – όπου μετά από μία μικρή εξομολόγηση της Laura, τον αποκεφαλίζουν. Και η Cassandra ακόμα δε βρήκε τι κάνει η μηχανή, αλλά είναι πλέον πολύ κοντά.

Στις δύο τελευταίες σελίδες που έμειναν, πεταγόμαστε σε μία σπηλιά, στον κάτω κόσμο, κάπου που η Minerva τρέχει να βρει το πετσοκομμένο κεφάλι της Sakhmet, κάτι που τη δυσαρεστεί ιδιαίτερα. Καθώς μονολογεί εκνευρισμένη στο background, ακούγεται απάντηση. Με πολλά νεύρα την αγνοεί και φεύγει από αυτό το μυστηριώδες μέρος.

Την τελευταία εικόνα και πληροφορία που μας αφήνει, δεν μπορώ να πω πως δεν την περίμενα. Αλλά περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί η πλοκή και εν τέλει τι θα γίνει με το τωρινό Pantheon!