All-New Wolverine #27

Ένας από τους ελάχιστους αξιοπρεπείς τίτλους της Marvel
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

All-New Wolverine #27

WriterTom TaylorArtistJuann CabalPublisherMarvel Comics

Το Orphans Of The X, που συνεχίζει σε αυτό το τεύχος, πιθανώς να είναι το καλύτερο story arc που έχουμε δει σε x-τίτλο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η πλοκή του ακολουθεί την ομώνυμη οργάνωση που έχουν σχηματίσει οι συγγενείς των θυμάτων όλων των Wolverine-related χαρακτήρων (πολύ πιο μεγάλη και δυνατή από ότι θα αναμέναμε οι αναγνώστες, αλλά και οι πρωταγωνιστές) η οποία επιτίθεται στους κεντρικούς χαρακτήρες, με σκοπό να πάρουν εκδίκηση για τους θανάτους των συγγενών τους.

Η δράση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη, σε έναν από τους ελάχιστους σοβαρούς και αξιοπρεπείς τίτλους της Marvel. Ο Tom Taylor είναι εξαιρετικός και έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό supporting team γύρω από τη Wolverine. Όμως, το πραγματικά μεγάλο ατού είναι το οπτικό κομμάτι του τεύχους, καθώς από τότε που ανέλαβε τα σχεδιαστικά ηνία ο Juann Cabal, με το δυναμικό artwork του και τα καλοσχηματισμένα και εκφραστικά πρόσωπα, τα panels αποτελούν το κέντρο της προσοχής.

Έτσι, έχουμε ένα συνολικά καλό τεύχος, που από την αρχή, όλη η ατμόσφαιρα σε προϊδεάζει ότι κάτι κακό θα συμβεί. Και τελικά συμβαίνει και τελικά σε ενθουσιάζει και η αναμονή για το επόμενο τεύχος είναι ήδη αρκετά μεγάλη…