Top 100 Marvel Comics

Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει στο Comicdom.gr!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η συντακτική ομάδα του Comicdom.gr ετοιμάζει ένα αφιέρωμα υπό μορφή Top 100. Αυτή τη φορά, σειρά έχουν τα κορυφαία comics στην ιστορία της Marvel!

Η εκδοτική που έδωσε στον κόσμο των comics αρκετούς από τους πλέον αναγνωρίσιμους heroes και villans (Spider-Man, X-Men, Captain America, Iron Man, Hulk, Magneto, Doctor Doom, Venom, Deadpool) και που μας έχει χαρίσει, εδώ και δεκαετίες, μερικά από τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά superhero comics όλων των εποχών, μπήκε εδώ και μήνες στο μικροσκόπιο των συντακτών του site, με σκοπό να σας παραδώσουμε ένα Top 100 που όχι μόνο θα σας θυμίσει κάμποσα γνωστά αριστουργήματα, αλλά ενδεχομένως και θα σας συστήσει κάποια σπουδαία comics, τα οποία αξίζει να ανακαλύψετε!

Από τη προσεχή Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα ανακαλύψουμε μαζί τα καλύτερα comics της εκδοτικής, σε ένα συναρπαστικό countdown, το οποίο θα περιλαμβάνει όλα τα comics της αγαπημένης εκδοτικής τα οποία χαιρόμαστε να διαβάζουμε ξανά και ξανά. Η αρχή θα γίνει με τις θέσεις 100-91 και κάθε μέρα μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, θα αποκαλύπτουμε, σε αντίστροφη μέτρηση, από μία δεκάδα του Top 100. Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουμε να σας παρουσιάζουμε, ξεχωριστά, τα 10 comics που κατέλαβαν τις κορυφαίες θέσεις, ενώ την τελευταία μέρα του 2017, θα έρθει η ώρα να μάθετε ποιό είναι, κατά τη γνώμη μας, το καλύτερο Marvel comic όλων των εποχών!

Μείνετε συντονισμένοι, όσο το νέο αφιέρωμα του Comicdom.gr φτάνει στην κορύφωσή του, και μοιραστείτε μαζί μας, μέσω των comments, τις σκέψεις σας σχετικά με τις επιλογές μας, τα παράπονά σας για αυτά που αδικήθηκαν, αλλά και τις προβλέψεις σας για τις ψηλότερες θέσεις!

Make our Marvel, true believers!