Amazing Spider-Man #792

Το storyline συνεχίζει εντυπωσιακά
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Amazing Spider-Man #792

WriterDan SlottArtistRyan StegmanPublisherMarvel Comics

Ομολογώ πως διαβάζοντας το VENOM INC. ALPHA εντυπωσιάστηκα αρκετά από το νέο storyline. Και χάρηκα ακόμη περισσότερο, όταν διαπίστωσα πως η ιστορία θα εξελισσόταν γρήγορα, αφού θα συνεχιζόταν και σε άλλους τίτλους. Έτσι στο τεύχος #792 του AMAZING SPIDER-MAN, βλέπουμε τη συνέχεια της ιστορίας.

Ο Flash Thompson έχει μόλις γίνει ο Anti-Venom και νικά κατά κράτος τον Venom, σε σημείο που ξεριζώνει ο ίδιος τη στολή από πάνω του. Ο Spider-Man προσπαθεί να τον πείσει πως πρέπει να την ξεφορτωθούν και έτσι τη φυλακίζουν μέσα σε μία γυάλα. Αργότερα, παίρνει ένα μικρό δείγμα από τη στολή, φτιάχνοντας έναν ανιχνευτή του symbiote. Εύκολα και γρήγορα εντοπίζουν την συμμορία που κλέβει στολές και σπέρνει το χάος, όμως πέφτουν σε παγίδα, καθώς η συμμορία έχει πάρει με το μέρος της τον Scorpion και την Black Cat, ανάμεσα σε άλλους αντιπάλους του Ανθρώπου Αράχνη. Το τεύχος, φυσικά, τελειώνει με cliffhanger, αφού οι ήρωες έχουν πέσει στο στόμα του λύκου.

Η ιστορία δεν προχωράει τόσο ραγδαία όσο στο VENOM INC. ALPHA, αλλά χτίζει με αρκετά αποτελεσματικό τρόπο τους χαρακτήρες και μας αφήνει λίγο πριν από μια επική μάχη. Παράλληλα, το artwork παραμένει στο ίδιο υψηλό επίπεδο, με εντυπωσιακά μονοσέλιδα.