Cable #151

Αχ, Marvel, Marvel!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Cable #151

WriterEd BrissonArtistJon MalinPublisherMarvel Comics

Ο Cable συνεχίζει να μαζεύει την ομάδα των μεταλλαγμένων που θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει ποιος σκοτώνει τους Externals. To roster που μας υποσχέθηκε το εξώφυλλο του προηγούμενου τεύχους σχηματίζεται αργά και βασανιστικά, ενώ η υπόθεση εξελίσσεται. Όπως φαίνεται, ο θάνατος δεν είναι αποφευκτέος για όλους τους Externals.

Προς απογοήτευση όλων όσων περίμεναν κάτι διαφορετικό, για μια ακόμη φορά έχουμε μια… Marvelιά, στα γνωστά, αβυσσαλέα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία τον τελευταίο καιρό. Χαρακτήρες ατάκτως ερριμμένοι μαζί (δεν περιμένω κάποια σούπερ-γουάου σύνδεση, να πω την αλήθεια). Μια υπόθεση μετρίου “whodunit”, που η καλύτερη αντίδραση που έχω να περιμένω στην αποκάλυψη είναι: “A, OK…”. Ένα σχέδιο, το οποίο, αν και δεν είναι κακό (μάλλον αξιοπρεπές προς συμπαθητικό είναι), στερείται τελείως προσωπικότητας.

Όμως, αυτή είναι η Marvel του σήμερα. Ομολογώ ότι ξεκίνησα τη σειρά λόγω αδυναμίας στην Blink (ποιος psycho-ναρκομανής έφτιαξε τον Droop;;), αλλά προτιμώ να αφιερώσω το χρόνο μου ξαναδιαβάζοντας το AGE OF APOCALYPSE…