Best Of Comic Book Based TV Series

Tα καλύτερα τηλεοπτικά επεισόδια του 2017
9

The Flash - "Therefore I Am"

Season/EpisodeS04E07WritersGreg Berlanti, Andrew Kreisberg, Geoff Johns, Eric Wallace, Thomas Pound DirectorDavid McWhirter CastGrant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Neil Sandilands, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin The CW

O Barry έχει μάθει την αληθινή ταυτότητα του Thinker και φυσικά προτρέχει (pun intended) να τον επισκεφτεί στο σπίτι του. Ωστόσο, ο Devoe με την σύζυγο του παρουσιάζουν την εικόνα του τέλειου ζευγαριού, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε το origin του. Ο Barry είναι απόλυτα σίγουρος ότι πρόκειται περί θεάτρου, κάτι που τον φέρνει ενάντια στην ομάδα του, που απαιτεί περισσότερες αποδείξεις ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που έχει ενορχηστρώσει ό,τι τους συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο 4ος κύκλος της σειράς προσπαθεί να διορθώσει πολλά από τα κακώς κείμενα και ένας μη speedster αντίπαλος είναι μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές που θα μπορούσε να κάνει – όπως, επίσης, και ένα πιο καλοσχεδιασμένο season arc για τον μεγάλο villain της σεζόν, κάτι που φαίνεται να έλειπε από τον Savitar. Έτσι, μετά από μια σειρά από teases, ένα επεισόδιο αφιερωμένο στον Thinker ήταν απαραίτητο. Και το μεγαλύτερο επίτευγμα του επεισοδίου ήταν η απόλυτα φυσική και δικαιολογημένη ένταση μεταξύ του Barry και του Devoe, καθώς τα προηγούμενα επεισόδια έχτιζαν προς αυτή.

Και, φυσικά, το επεισόδιο αποτελεί επίτευγμα kai των ηθοποιών. Ο Barry του Grant Gustin είναι πλέον πιο αισιόδοξος και τολμηρός και η πεποίθηση ότι βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τον Devoe του δίνει μια αίσθηση που δεν είχε με κανέναν από τους προηγούμενους αντιπάλους του. Ο Devoe του Neil Sandilands διατηρεί μια τέλεια ισορροπία μεταξύ του ήσυχου οικογενειάρχη και του απειλητικού mastermind, αφήνοντας την δεύτερη του πλευρά να βγει λίγο παραπάνω, αρκετά ώστε να δώσει τροφή στις υποψίες του Barry και θυμίζοντας αρκετά τον Harrison Wells/Eobard Thawne στην πρώτη σεζόν.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1