Best Of Comic Book Based TV Series

Tα καλύτερα τηλεοπτικά επεισόδια του 2017
4

Legends of Tomorrow - "The Legion of Doom"

Season/EpisodeS02E10WritersMarc Guggenheim, Greg Berlanti, Andrew Kreisberg, Phil Klemmer DirectorEric Laneuville CastCaity Lotz, Victor Garber, Brandon Routh, Nick Zano, Franz Drameh, Maisie Richardson-Sellers, Matt Letscher, Dominic Purcell, Arthur Darvill, Neal McDonough, John Barrowman The CW

Στον 2ο κύκλο, οι Legends ήρθαν αντιμέτωποι με την Legion of Doom, αποτελούμενη από παλιούς villains του Arrowverse (Reverse Flash, Damien Darkh, Malcolm Merlyn). Στην προσπάθεια τους να βρουν το Spear of Destiny που θα τους επέτρεπε να αλλάξουν την πραγματικότητα, απαγάγουν τον Rip Hunter που πάσχει από αμνησία, ο οποίος γνωρίζει για την τοποθεσία του Spear. Έτσι, το “Τhe Legion Of Doom” ακολουθεί κατά κύριο λόγο την ομάδα των κακών να προσπαθούν να ανακτήσουν το Spear, αλλά και να συγκρούονται λόγω των εκρηκτικών προσωπικοτήτων τους και των βλέψεων τους.

Οι Matt Letscher, Neal McDonough και John Barrowman αποτελούν τρεις από τους καλύτερους ηθοποιούς του υπερηρωικού σύμπαντος του CW, κάτι που αποδεικνύεται και από τις συνεχείς εμφανίσεις τους σε αυτό. Μια ομάδα κακών που σέβεται τον εαυτό της δε θα μπορούσε να λειτουργήσει ομαλά. Τα παιχνίδια του Eobard, ο οποίος όντας speedster θεωρεί τον εαυτό του αρχηγό της ομάδας, φέρνουν σε σύγκρουση τα δύο παλιά μέλη της League of Assassins.

Κάθε σκηνή μεταξύ των δύο κακών που απολαμβάνουν τόσο πολύ αυτό που κάνουν ενισχύεται από το γράψιμο της σειράς, που στην 2η σεζόν βρήκε την χρυσή τομή μεταξύ σοβαρότητας και χιούμορ, με έμφαση στο δεύτερο. Και από την άλλη έχουμε και τον Eobard, που επιτέλους αποκαλύπτει γιατί θέλει να αλλάξει την πραγματικότητα, κάτι που τον φέρνει σε μειονεκτική θέση απέναντι στη Legion και αναγκάζεται να λειτουργεί πλέον επί ίσοις όροις. Κάθε φορά που βλέπουμε έναν χαρακτήρα, που πάντα είχε τον απόλυτο έλεγχο και αισθανόταν ότι είναι ο πιο ισχυρός χαρακτήρας σε κάθε δεδομένη κατάσταση, τώρα να είναι τρομοκρατημένος, του προστίθεται βάθος.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1