B.P.R.D.: The Devil You Know #5

Perspective και μια ευχάριστη έκπληξη!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

B.P.R.D.: The Devil You Know #5

WritersMike Mignola, Scott AllieArtistLaurence CampbellPublisher

Έχοντας αντιμετωπίσει την απειλή των Ogrdru Hem, οι πράκτορες του B.P.R.D. επικεντρώνουν την προσοχή τους στο χάος που προκάλεσαν στον κόσμο τα γεγονότα του HELLBOY: IN HELL, καθώς οι δαίμονες της Κόλασης είναι πλέον ελεύθεροι να πηγαινοέρχονται στην Γη ανενόχλητοι.

Σα να μην έφτανε αυτό, μια σειρά από cults που προέκυψαν στον απόηχο του HELL ON EARTH φαίνεται να συγκεντρώνουν όλο και περισσότερους πιστούς (κάτι που ποτέ δεν καταλήγει ευχάριστα στο σύμπαν του Mignola) και δυο παλιοί villains, οι Herman Von Klempt και Karl Kroener, επανεμφανίζονται.

Το focus της σειράς βρίσκεται, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, στην Liz και τον Abe, γεγονός που δίνει στα τεύχη του THE DEVIL YOU KNOW έναν γλυκόπικρο αέρα reunion, καθώς οι συζητήσεις τους μας δίνουν μια αίσθηση perspective για το τι συνέβη όλα αυτά τα χρόνια• μια αίσθηση η οποία κορυφώνεται με μια ευχάριστη έκπληξη στην τελευταία σελίδα, που οι fans του “Mignolaverse” περιμέναμε για πολύ καιρό.