The Flash S04E10

The Trial Of The Flash
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS04E10 WritersGreg Berlanti, Geoff Johns, Andrew Kreisberg, Lauren Certo, Kristen Kim DirectorPhil Chipera CastGrant Gustin, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Jesse L. Martin, Keiynan Lonsdale, Candice Patton NetworkThe CW

Παρακολουθώ αυτή τη σειρά από το πρώτο της επεισόδιο, και έχω αναφέρει τις αρετές της άπειρες φορές. Αυτή τη φορά, όμως, θα γκρινιάξω, και η αιτία είναι τα ακόλουθα ευτράπελα:

  • Ο μόνος τρόπος για να τη γλιτώσει ο ήρωας από την ιδιοφυή πλεκτάνη που του έχουν στήσει, είναι να αποκαλύψει στο δικαστήριο ότι είναι ο Flash. Δεν το κάνει, όμως, φοβούμενος ότι θα εκθέσει τους αγαπημένους του σε κίνδυνο. Αντ’ αυτού, προτιμά να μπει φυλακή, αφήνοντας την πόλη του έρμαιο στα χέρια κάθε παράφρονα και εκθέτοντας τους πάντες σε κίνδυνο.
  • Αν και ο αγαπημένος της πάει για ισόβια, η Iris ξυπνάει εκείνο το πρωί και αποφασίζει να εμφανιστεί στο δικαστήριο με ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ. Σαφέστατα, η κορυφαία ενδυματολογική επιλογή κάθε μεγάλης ανησυχίας!
  • Υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να επιτραπεί σε έναν κατηγορούμενο να αποχωρήσει από την αίθουσα όπου δικάζεται, και να μην πέσουν πάνω του να τον μπαγλαρώσουν άπαντες; Yeap, συνέβη!
  • Ο Joe μπορεί να αλλάξει την έκβαση της δίκης, φυτεύοντας πλαστά στοιχεία. Δεν το κάνει, όμως, because ηθικός, προτιμώντας να καταδικαστεί ο θετός γιος/γαμπρός του, τον οποίο και υπεραγαπά.
  • Ο καταδικασμένος σε ισόβια, Barry, οδηγείται σιδεροδέσμιος στη φυλακή, σε μία πραγματικά πολύ δυνατή σκηνή, που καταλήγει σε κωμωδία, καθώς, από ολόκληρη φυλακή, βρίσκεται στο ίδιο κελί που φιλοξενούσε για χρόνια… τον μπαμπά του! Αυτό το μαθαίνουμε από το μοναδικό γκράφιτι στον – κατά τα άλλα, πεντακάθαρο – τοίχο: “Henry Allen was here”. Το λες μέχρι και – ακούσιο – comedy relief!

Δεν ξέρω τι ήπιαν σε αυτό το επεισόδιο, από σεναριογράφους μέχρι ενδυματολόγο, αλλά το να παρουσιάζεις ΑΥΤΟ το αποτέλεσμα, έχοντας στα χέρια σου ένα τόσο αβανταδόρικο θέμα, είναι μάλλον ανεξήγητο.