Suicide Squad #33

Ωραίο εξώφυλλο! Το περιεχόμενο όμως;
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Suicide Squad #33

WriterSimon SpurrierArtistFernando PasarrnPublisherDC Comics

Ένα εξώφυλλο μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση του αναγνώστη. Και το εξώφυλλο του SUICIDE SQUAD #33 σε προσελκύει αμέσως. Όντας μη φανατικός θαυμαστής της ομάδας αυτοκτονίας της Amanda Waller, βλέποντας ένα τόσο μυστηριώδες εξώφυλλο, ένιωσα την ανάγκη να ξεκινήσω το νέο arc που ξεκινάει σε αυτό το τεύχος. Το artwork έχει κάτι από παλιά αστυνομική ταινία ή noir θρίλερ και αυτό ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το slogan που γράφει. Ασυνήθιστη προσέγγιση για τη Suicide Squad, αλλά πολλά υποσχόμενη παρόλα αυτά.

Και αν τώρα αναρωτιέστε, γιατί σπατάλησα τόση ώρα για να μιλάω για το εξώφυλλο και όχι για το περιεχόμενο του τεύχους, ήρθε η στιγμή να σας ενημερώσω πως το τεύχος δεν έχει περιεχόμενο. Όσο hype χτίζει το εξώφυλλο, άλλο τόσο ρηχή και χωρίς καθόλου ένταση είναι η ιστορία. Θυμίζει κάτι από μαύρη κωμωδία, καθώς έχει ιδιαίτερα αυξημένη βία, όπως τον Killer Croc που τρώει έναν στρατιώτη, αλλά παρουσιάζεται με μια κάποια υπερβολή ή ακόμη και χιούμορ, τολμώ να πω. Ο συνδυασμός αυτός βγάζει ένα σκοτεινό και awkward αποτέλεσμα, που όχι μόνο δεν σχετίζεται με αυτό που υπόσχεται το εξώφυλλο, αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα ενδιαφέρον από μόνο του.