Trinity #16

Τικ-τοκ, τικ-τοκ
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Trinity #16

WriterRob WilliamsArtistV Ken MarionPublisherDC Comics

Το TRINITY #16 είναι το ιδανικό comic που θέλεις να διαβάσεις χαλαρός, ίσως και πριν κοιμηθείς. Έχει πολύ δράση, γρήγορο ρυθμό, δεν απαιτεί ιδιαίτερη σκέψη, ενώ αποτελεί μια αυτοτελή ιστορία, χωρίς την παραμικρή απαίτηση να έχεις διαβάσει τα προηγούμενα τεύχη.

Με μία ώρα να απομένει για την αλλαγή του χρόνου, η οργάνωση Kobra (yeah, I know) έχει απαγάγει την κόρη του Deadshot, ως αντίποινα για τη δολοφονία του ηγέτη της, και απειλεί να την εκτελέσει, μόλις οι δείκτες του ρολογιού δείξουν μεσάνυχτα. Όμως, ο Deadshot έχει στο πλευρό του τον Batman. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η συνύπαρξη των δύο αυτών χαρακτήρων, μιας και μπορεί να προέρχονται από διαφορετική μεριά του νόμου, όμως υπό μία έννοια ο Batman είναι ένας “κακός” καλός, ενώ ο Deadshot ένας “καλός” κακός. Σύντομα, στην παρέα τους θα προστεθούν και τα δύο έτερα μέλη της πανίσχυρης τριάδας της DC. Θα είναι, όμως, αυτό αρκετό;

Το TRINITY #16 είναι ένα comic γρήγορο και “εύκολο”, που το πιθανότερο είναι να το έχετε ξεχάσει σε μερικές μέρες, αλλά το οποίο, προσωπικά, το διάβασα πολύ ευχάριστα και το προτείνω.