Giants #2

Νέες εξελίξεις!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Giants #2

Writer/ArtistsCarlos Valderrama, Miguel ValderramaPublisher

Ο Gogi, απελπισμένος για να γίνει μέλος των Blood Wolves, αφήνει τον φίλο του, Zedo, που βρίσκεται σε ανάγκη, αλλά πάνω στον χαλασμό και ο ίδιος έχει την ίδια τύχη. Όχι ακριβώς, βέβαια, καθώς μία ομάδα τεσσάρων ατόμων που επιβιώνουν στο White World (Uron, Titia, Jol, Kara) τον σώζει.

Ο Zedo, από την άλλη, νιώθοντας τρομερά προδομένος και γεμάτος οργή, βρίσκει τη δύναμη να επιστρέψει στην Underground City και δείχνει στην ομάδα από τι είναι φτιαγμένος. Στον πάνω κόσμο, ο “φίλος” βλέπει πως η πόλη ίσως να μην είναι το πιο ασφαλές μέρος στον κόσμο και ας κυριαρχούν στον κόσμο γιγαντιώδη εξωγήινα τέρατα! Καθώς η παρέα προσπαθεί να βοηθήσει τον άπειρο Gogi, καταλήγουν σε “μάχη” με το τέρας, το οποίο έχει και το όνομα Shiek, και ουσιαστικά απλά του αποσπάνε λίγο την προσοχή για να τρέξουν στην κρυψώνα τους.

Πώς θα εξελιχθούν τα πράματα στην πόλη από κάτω τους; Ο Gogi θα επιλέξει τη ζωή στο απέραντο άσπρο και, τελικά, χάθηκε η σχέση του με τον Zedo; Με έβαλε σε σκέψεις!