Η Promethea Έρχεται Στο Σύμπαν Της DC

Η ηρωίδα των Alan Moore και J.H. Williams III συναντά τη Justice League

Μετά τους Watchmen, ακόμη μια δημιουργία του Alan Moore ετοιμάζεται να μεταβεί στο σύμπαν της DC καθώς, όπως έγινε γνωστό, η Promethea θα κάνει το ντεμπούτο της στο JUSTICE LEAGUE OF AMERICA #24.

Η Promethea δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990, από τους Alan Moore και J.H. Williams III, για λογαριασμό της America’s Best Comics που αποτελούσε μέρος της WildStorm και πλέον ανήκει στη DC. Βέβαια, η διάσημη ηρωίδα δεν θα είναι μόνη της σε αυτή τη μετάβαση, αφού, όπως είχε ανακοινωθεί πριν λίγο καιρό, στα πλαίσια του “New Age of Heroes”, και ο Tom Strong σύντομα θα αποτελεί μέρος του σύμπαντος της DC, καθώς θα συμμετέχει στο THE TERRIFICS. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί με το THE LEAGUE OF EXTRAORDINARY GENTLEMAN, μια και το συγκεκριμένο project, σε αντίθεση με τα άλλα, ήταν creator-owned.

Αν και αναμένονται περισσότερες πληροφορίες, απ’ ότι φαίνεται η Promethea δεν θα κάνει απλά μια guest εμφάνιση, αλλά θα ενταχθεί κανονικά στο δυναμικό της Justice League of America. Ο J.H. Williams III, ο οποίος έμαθε τα νέα από το Bleeding Cool, δήλωσε ενοχλημένος με την εξέλιξη, ενώ ο Alan Moore, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.