Eternal

Ένα πολυ ενδιαφέρον και ατμοσφαιρικό comic
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Eternal

WritersEric Zawadzki, Ryan K. LindsayArtistEric ZawadzkiPublisherBlack Mask Studios

Το να αναζητά κάποιος ένα comic για να κάνει κριτική, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που καμία φορά δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, το Eternal ήρθε στα χέρια μου εντελώς τυχαία και μπορώ να πω πως έμεινα ευχαριστημένος.

Ένα γκρουπ από γυναίκες Viking προσπαθούν να προστατέψουν το χωριό τους, από έναν στρατό που θέλει να τους κατακτήσει, και μια από αυτές, η Vif, θα παίξει έναν αρκετά ενδιαφέροντα ρόλο στην πλοκή. Κατά τη γνώμη μου, όσα λιγότερα γνωρίζετε για την πλοκή, τόσο το καλύτερο, οπότε σταματάω εδώ.

Το ETERNAL είναι ένα παράδειγμα του τι αποτέλεσμα μπορεί να βγει, όταν οι δημιουργοί δεν περιορίζονται από διάφορους παράγοντες και έχουν την δυνατότητα να υλοποιήσουν αυτό το οποίο έχουν πραγματικά στο νου τους. Με άλλα λόγια, είναι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι μουντά και δημιουργούν το feeling και την ατμόσφαιρα που αρμόζει σε μια τέτοια ιστορία, ενώ ορισμένα panels είναι εικονογραφημένα με πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Σίγουρα αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.