Top 10 Justice League Animated

Η Λεγεώνα των Υπερηρώων με την οποία μεγαλώσαμε
6

The Return

2004Season/EpisodeJustice League Unlimited S01E08WriterStan Berkowitz DirectorJoaquim Dos Santos CastKevin Conroy, Susan Eisenberg, Carl Lumbly, Phil LaMarr, Michael Rosenbaum, George Newbern Cartoon Network

Αν ήθελε κάποιος να μάθει ποια η σημασία του JLU και ποια η διαφορά του με το JUSTICE LEGAUE, θα του έδειχνα απλά αυτό το επεισόδιο. Ο Amazo, ένα ρομποτικό κατασκεύασμα του Luthor για να καταστρέψει την Λεγεώνα, επιστρέφει στη Γη και σχεδόν όλη η ομάδα, παλιά και νέα μέλη, οργανώνονται σε τρεις υπο-ομάδες για να τον αντιμετωπίσουν. Όμως, ο Amazo, πιο φιλοσοφημένος χαρακτήρας σε σχέση με το πως εμφανίστηκε στο comic, καταφέρνει να εξολοθρεύσει τους αντιπάλους του, μέσα από μια σειρά μαχών, ενώ παράλληλα παρακολουθούμε και τον τρόπο με τον οποίο οργανώνεται η Justice League.

Ίσως όχι από τα πιο έξυπνα επεισόδια της σειράς, αλλά ο ενθουσιασμός ενός δωδεκάχρονου παιδιού να βλέπει όλους τους ήρωες να αντιμετωπίζουν ένα ρομποτ που δεν νικιέται με τίποτα, ήταν αρκετά για αυτό το Top 10. Αν είχαμε μια λίστα μόνο με επεισόδια της JUSTICE LEAGUE UNLIMITED το συγκεκριμένο επεισόδιο θα έπαιρνε την υψηλότερη θέση.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1