I Hate Fairyland #16

Hell is not where the home isn't...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

I Hate Fairyland #16

Writer/ArtistSkottie YoungPublisherImage Comics

Η Gertrude δεν περνάει την πόρτα για να πάει στον κόσμο της, αλλά βρίσκεται πλέον στην κόλαση και στον θρόνο της κάθεται το μυξιάρικο που είχε βρει το κλειδί πριν από εκείνη. Αυτό που η ίδια είχε σκοτώσει, καθώς ήταν γεμάτη από οργή για τη δική της αποτυχία να φύγει από την Fairyland, τόσα χρόνια.

Αυτό, βέβαια, λίγο επηρεάζει την ηρωίδα μας, καθώς το θεωρεί προβλέψιμο. Ενώ η κόλαση υποτίθεται πως είναι κάτι επίπονο και βασανιστικό, η Gertrude απλά βαριέται. Έτσι, ο βασιλιάς του κάτω κόσμου τη στέλνει πίσω στο σπίτι της. Ή τουλάχιστον, έτσι νομίζει εκείνη, πριν καταλάβει πως όλο αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από ένα βρώμικο παιχνίδι. Πρώτα, όμως, βγαίνει η ψυχή και ύστερα το χούι, και γι αυτό πολεμάει με όλο της το είναι αυτό το κολπάκι.

Τελικά, η πραγματική κόλαση της Gert δεν είναι η έλλειψη του σπιτιού της και η θαλπωρή που της λείπει από τους γονείς της, αλλά ότι είναι μία σαραντάχρονη στο σώμα ενός παιδιού, παγιδευμένη σε μία ατελείωτη περιπέτεια. Οπότε, ο Βασιλιάς την ξαναστέλνει στην “πολυαγαπημένη” της Fairyland, όπου και εκείνη επιτέλους “σπάει”!