Young Monsters In Love #1

Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους τους ερωτευμένους...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Young Monsters In Love #1

WritersKyle Higgins, Tim Seeley, Collin Kelly, Mairghread Scott, Jackson Lanzing, Paul Dini, Mark Russell, Steve Orlando, Alisa Kwitney, Phil Hester, James RobinsonArtistsKelley Jones, Giuseppe Camuncoli, Javier Fernandez, Bryan Hitch, Guillem March, Frazer Irving, Nic Klein, Stephanie Hans, Mirko Colak, John McCreaPublisherDC Comics

Το να λείψει μια mainstream comics εκδοτική από μια απόλυτα εμπορευματοποιημένη γιορτή, όπως η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα ήταν κάπως σαν να λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή, σωστά; Ή, τέλος πάντων, αυτή θα ήταν η περίληψη ενός πιο κυνικού review για το YOUNG MONSTERS.

Αν, βέβαια, αγνοήσει κανείς το παραπάνω και ξεκινήσει να διαβάσει τη συγκεκριμένη ανθολογία (της οποίας ο τίτλος και το εξώφυλλο παραπέμπουν στο YOUNG ROMANCE, των Joe Simon και Jack Kirby), με ένα πιο αθώο mindset, θα ανακαλύψει μέσα στις σελίδες της, μερικές πολύ όμορφες και heart-felt ιστορίες, με θέμα τα “τέρατα” του DC Universe και, well, την αγάπη.

Φυσικά, εφόσον έχουμε να κάνουμε με ανθολογία, η ποιότητα των ιστοριών ποικίλει και προφανώς οι προσωπικές προτιμήσεις του κάθε αναγνώστη παίζουν τον ρόλο τους. Προσωπικά, ξεχώρισα μια ιστορία με την Raven, φυσικά γεμάτη φαντάσματα και εφηβικό angst, μια τραγική ιστορία του Swamp Thing, και μία ενδιαφέρουσα ματιά στον δαίμονα Etrigan, ενώ με εξέπληξε ευχάριστα η ύπαρξη μιας ιστορίας για το υπέροχα “wtf?” ζευγάρι των Monsieur Mallah και Brain.

Όπως και να ‘χει, θα σας πρότεινα άνετα το YOUNG MONSTERS IN LOVE, εκτός κι αν ανήκετε σ’ εκείνη την κατηγορία ανθρώπων που σνομπάρουν την 14η Φεβρουαρίου. Ή, μάλλον, ειδικά τότε.