Στο Νοσοκομείο Ο Kevin Smith

Ύστερα από οξεία καρδιακή προσβολή

Το Twitter επέλεξε ο Kevin Smith για να κάνει γνωστό ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ύστερα από οξεία καρδιακή προσβολή. Όπως αποκάλυψε, μεταξύ δύο προγραμματισμένων stand up παραστάσεων, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και ναυτία κι έσπευσε στο νοσοκομείο. Μάλιστα, όπως τον πληροφόρησε ο γιατρός του, αν δεν είχε ακυρώσει την δεύτερη παράσταση, αυτή τη στιγμή θα ήταν νεκρός.

Ο 47χρονος δημιουργός έγινε γνωστός μέσα από τις ταινίες CLERKS και DOGMA, στη συνέχεια μεταπήδησε στα comics γράφοντας το DAREDEVIL, το GREEN ARROW, το BATMAN: CACOPHONY και πολλά άλλα, σκηνοθέτησε επεισόδια του SUPERGIRL και του THE FLASH, ενώ παράλληλα έχει ανοίξει κι ένα κατάστημα με comics στο New Jersey. Μάλιστα, από το 2012 παρουσιάζει εκεί και την εκπομπή COMIC BOOK MEN.

Όπως δήλωσε μέσα από το Twitter “ο θάνατος ήταν πάντα ο μεγαλύτερος φόβος μου. Όταν ήρθε εκείνη η στιγμή, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω αξιοπρέπεια, καθώς νόμιζα ότι θα πεθάνω ουρλιάζοντας, όπως ο πατέρας μου που πέθανε από μια οξεία καρδιακή προσβολή…Όμως βρέθηκα αντιμέτωπος με μια παράξενη ηρεμία. Είχα μια σπουδαία ζωή. Οι γονείς μου με μεγάλωσαν με αγάπη. Είχα μια παράξενη, υπέροχη καριέρα σε διάφορους τομείς, είχα καταπληκτικούς φίλους, την καλύτερη σύζυγο όλου του κόσμου και μια εκπληκτική κόρη που με έκανε Πατέρα”.