Death Of Love #2

Η αγάπη πονάει
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Death Of Love #2

WriterJustin JordanArtistsDonal DeLay, Omar EstévezPublisherImage Comics

Ο Philo έχει ανακαλύψει ότι οι μικροί φτερωτοί έρωτες ευθύνονται για την ανικανότητά του να βρει κοπέλα, οπότε απαγάγει έναν και τον ανακρίνει, ελπίζοντας να βρει το μυστικό της επιτυχίας. Φυσικά, τα πράγματα δεν πάνε μέλι-γάλα και σύντομα βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα φτερωτό σμήνος από εχθρούς.

Ως comic, το DEATH OF LOVE #2 είναι πολύ εύπεπτο. Η ιστορία είναι απλή και δεν υπάρχουν περιττοί διάλογοι σε κάθε panel, κάνοντας την κάθε σελίδα να φαντάζει υπόθεση δευτερολέπτων για τον αναγνώστη. Ο γρήγορος τρόπος με τον οποίο εναλλάσσονται τα γεγονότα, καθώς και η αλλόκοτη πλοκή, είναι τα δύο ξεκάθαρα προτερήματα του comic. Από την άλλη, η συνεργασία των Delay και Estevez στο σχέδιο, μας δίνει μερικά ωραία panels, αλλά στην τελική δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Το DEATH OF LOVE μέχρι τώρα είναι μια αρκετά καλή χιουμοριστική σειρά, χωρίς όμως να καταφέρνει να ξεχωρίσει, σε έναν κόσμο με δεκάδες άλλα χιουμοριστικά comics. Δεν είναι άσχημη δουλειά, πάντως, και αν οι δημιουργοί κινηθούν έξυπνα στη συνέχεια, θα γίνει ακόμα καλύτερο.