Amazing Spider-Man #796

H επιστροφή του Norman Osborn
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Amazing Spider-Man #796

WritersDan Slott, Christos GageArtistMike HawthornePublisherMarvel Comics

Ο Green Goblin είναι ίσως ο πιο κλασικός αντίπαλος του Spider-Man. Είναι προσωπικός μου αγαπημένος και πάντα χαίρομαι όταν βλέπω ότι επιστρέφει με κάποιο νέο storyline. Έτσι, όταν το προηγούμενο τεύχος του AMAZING SPIDER-MAN τελείωσε με cliffhanger, με τον Norman Osbourne να ενώνεται με τον Carnage, περίμενα ένα επόμενο τεύχος δυναμίτη. Όμως, αυτό που πήρα ήταν μετά βίας πυροτέχνημα.

Το AMAZING SPIDER-MAN #796 αναλώνεται σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τον Norman Osbourne. Αδιάφορες μάχες με τον Anti-Venom, τον Spider-Man να τον ζηλεύει, γιατί όλοι τον δοξάζουν, και άλλες τέτοιες ανιαρές στιγμές κάνουν το τεύχος να σέρνεται. Για μια ακόμη φορά, έχουν αφήσει το καλό για το τέλος. Δυο σελίδες πριν το τέλος, ο Norman κάνει μια συμφωνία με το symbiote του Carnage, πως θα του δώσει το λουτρό αίματος που ποθεί, αλλά με την προϋπόθεση να έχει εκείνος τον έλεγχο. Έτσι, ο Carnage τον απαλλάσσει από τα nanites που είχε βάλει στο σώμα του ο Spider-Man, ώστε να μην μπορεί να ξανά γίνει ποτέ ο Green Goblin. Τότε του έρχεται μια τρομερή ιδέα. Να δημιουργήσουν ένα υβρίδιο του Goblin με τον Carnage.