Kid Lobotomy #5

Νέες εξελίξεις
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Kid Lobotomy #5

WriterPeter MilliganArtistTess FowlerPublisherIDW Publishing (Black Crown)

Αυτή τη φορά, βλέπουμε τον Kid, τον οποίο τον είχαμε αφήσει σε μορφή κατσαριδάνθρωπου, σε κάτι που θυμίζει ψυχιατρείο. Το ψυχιατρείο που τον έβαλε ο Big Daddy και θέλει να τον κρατήσει εκεί.

Στο μεταξύ, πίσω στο ξενοδοχείο, ο Adam Mee είναι ακόμα κρατούμενος του τρελού παππού με τη ρόμπα και τον απειλεί με μαχαίρι. Παρόλα αυτά, σώζεται και εξαφανίζεται σε δευτερόλεπτα, ενώ η Rosebud κάνει μία βόλτα στον κήπο. Εκεί, για κακή της τύχη, βρίσκει τον θείο της, ο οποίος της θυμίζει πόσο δεμένοι είναι με τον Kid, τον οποίο με τη σειρά του σώζει το πιστό του προσωπικό. Και αυτή τη φορά, ο Big Daddy δε θα ξανά προσπαθήσει να βλάψει τον γιο του.

Αναστατωμένη από την προηγούμενη συζήτηση, η αδερφή του θα προσπαθήσει να τον βρει και, προς έκπληξη της, τον βρίσκει στο ξενοδοχείο, χρυσό να τραγουδάει με μία χρυσή λίρα σε ένα πάρτι άκρως αξιοπερίεργων ατόμων. Μετά από μία “ζεστή” συνάντηση των αδερφών η Rosebud παρατάει το ξενοδοχείο στον μικρότερό της αδερφό.

Ο Kid, από την άλλη, περνάει σε καινούργιες ανακαλύψεις και λίγο πριν το τέλος τον χάνουμε ξανά!