Legends of Tomorrow S03E14

Amazing Grace
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Legends Of Tomorrow

Season/EpisodeS03E14 WritersMatthew Maala, Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg, Phil Klemmer DirectorDavid Geddes CastBrandon Routh, Caity Lotz, Maisie Richardson-Sellers, Nick Zano, Dominic Purcell, Tala Ashe, Keiynan Lonsdale, Amy Louise Pemberton NetworkThe CW

Το έχω πει, το έχω ξαναπεί και θα το πω και πάλι με κίνδυνο να γίνω γραφικός. Είναι αδύνατο να κρίνεις το LEGENDS OF TOMORROW έξω από τα δεδομένα που το ίδιο έχει θέσει για τον εαυτό του, από την αρχή της σειράς.

Στο νέο επεισόδιο, η παρέα του Waverider, αναζητώντας το 6ο Τοτέμ που θα τους βοηθήσει να σταματήσουν τον Mallus, καταλήγει στο Memphis του 1954. Εκεί, ανακαλύπτουν ότι το Τοτέμ του Θανάτου βρίσκεται στην κιθάρα του 19χρονου Elvis Presley. Εξαιτίας αυτού, όποτε ο νεαρός ξεκινάει να παίξει, καταλήγει να επαναφέρει στη ζωή τους νεκρούς, με αποτέλεσμα το Memphis να κινδυνεύει να γίνει πόλη φάντασμα. Έτσι, οι “Μύθοι” καλούνται να ανακτήσουν το Τοτέμ και να πείσουν παράλληλα τον Elvis να μην εγκαταλείψει τη μουσική του καριέρα. Το ρομάντζο του Nate και της Amaya διευρύνεται, ο Mick έρχεται αντιμέτωπος με μια ξαφνική απώλεια, ενώ ο Wally έχει ενσωματωθεί πλήρως στο roster της ομάδας.

Συνολικά, πρόκειται για ένα ακόμη απολαυστικό επεισόδιο, σε μια σεζόν που αποδεικνύεται ανώτερη των, δικών μου τουλάχιστον, προσδοκιών. Αν κάνετε το λάθος και πάρετε τη σειρά στα σοβαρά, μπορείτε να βρείτε ένα εκατομμύριο τρόπους για να την αποδομήσετε. Εξάλλου, είναι πολύ εύκολο να εστιάσει κανείς στις (όχι και λίγες, εδώ που τα λέμε) αδυναμίες της.

Σας προτείνω να μην το κάνετε. Αποδεχτείτε ότι αυτή έχει κάποια συγκεκριμένα και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, καθίστε στον καναπέ σας, απλώστε τα πόδια σας, και για ένα 40λεπτό, διασκεδάστε απενοχοποιημένα, παρακολουθώντας τις περιπέτειες της πιο ετερόκλητης τηλεοπτικής ομάδας των τελευταίων χρόνων.