Cave Carson Has An Interstellar Eye #1

Μπόλικο weirdness και μια ιδιαίτερα καλογραμμένη ιστορία
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Cave Carson Has An Interstellar Eye #1

WriterJohn RiveraArtistMichael Avon OemingPublisherDC Comics (Young Animal)

Μετά το τέλος του “Milk Wars”, οι τίτλοι του Young Animal imprint της DC ξεκινούν το μικρό τους reboot (δηλαδή, το ίδιο ακριβώς πράγμα που σατίριζε το συγκεκριμένο event). Αφότου, λοιπόν, το CAVE CARSON HAS A CYBERNETIC EYE μας ταξίδεψε σε κρυμμένα βασίλεια στο υπέδαφος, ο νέος τίτλος του σπηλαιολόγου, μας προσκαλεί για μια ακόμη βουτιά στις παράξενες, obscure γωνίες του DC Universe, αυτή τη φορά στο διάστημα.

Αυτή τη φορά, σημαντικό ρόλο δείχνει πως θα παίξει ο Star Adam, ένας εξωγήινος τραγουδιστής που μοιάζει αρκετά με τον Prince και ο οποίος δείχνει να έχει παρελθόν με τον Cave. Ψυχεδελικό artwork, character development που εστιάζει στις λεπτομέρειες της οικογενειακής ζωής και στην σχέση του Cave με την κόρη σε έναν τίτλο που δείχνει πρόθυμος να προσφέρει απλόχερα μπόλικο weirdness, σε συνδυασμό με μια ιδιαίτερα καλογραμμένη ιστορία.