Doomsday Clock #4

What do you see?
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Doomsday Clock #4

WriterGeoff JohnsArtistGary FrankPublisherDC Comics

Το τέταρτο τεύχος του DOOMSDAY CLOCK επιβεβαιώνει πανηγυρικά αυτό που έχει φανεί από την αρχή της σειράς. Ότι πρόκειται για ένα Watchmen comic, που εισβάλει στον κόσμο του DC Universe και όχι το αντίστροφο. Όλο το τεύχος είναι αφιερωμένο στο origin του νέου Rorschach. Η αφήγηση του Johns προσπαθεί, αρκετά επιτυχημένα κατά τη γνώμη μου, να μιμηθεί την αντίστοιχη των τευχών του WATCHMEN, που ήταν αφιερωμένα στα origins του Rorschach και του Dr. Manhattan (δύο εκ των κορυφαίων μεμονωμένων τευχών στην ιστορία των comics), κάτι που είναι αρκετά λογικό.

Μέσα από την ιστορία αυτή, απαντώνται, επιτέλους, πολλά από τα ερωτήματα που είχαμε από το πρώτο τεύχος της σειράς, αλλά ταυτόχρονα ρίχνουμε μια, πολύ ενδιαφέρουσα, ματιά στον κόσμο του WATCHMEN, τόσο κατά τη διάρκεια των γεγονότων του αρχικού comic, όσο και μετά από αυτά.

Το DOOMSDAY CLOCK συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μας.